Christelijke Muziek & Concertagenda

Action for Christ: Rockers en Bikers voor Jezus: 3 Oktober in Emmen Emmen, Drenthe


Naam:
Action for Christ: Rockers en Bikers voor Jezus: 3 Oktober in Emmen
Datum:
3 oktober 2009

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
20:00u - 22:00u
http://www.youtube.com/watch?v=pdAVvTHzS24
Beluister geluidsfragment
Beluister geluidsfragment #2
Omschrijving:

We zijn zeer verheugd dat de band Fruhstuck (http://www.myspace.com/fruhstuck) deel zal nemen aan de actie “Action for Christ”. Deze actie zal op het marktplein van Emmen gehouden worden op 3 oktober 2009, van 13:00 tot 16:00 uur, in en om de koepel in hartje Emmen.

Verder zal aan deze actie de Christelijke motorclub “Bikers for Christ” (http://www.bikersforchrist.nl/) mee werken. Zij hebben als doel motorrijders te bereiken met het goede nieuws van de redding door Jezus Christus. Er zullen verschillende stands staan, korte getuigenissen gegeven worden en er zal voldoende ruimte/ mogelijkheid zijn voor gesprekken.

De dag wordt afgesloten met een concert in het ’t Brinkenhoes (Cultureel Centrum, wijk Bargeres, Emmen) om 20:00 uur, door Fruhstuck. Entree: €3, -
We nodigen u uit om te komen kijken.

Kom 3 oktober 2009 in actie voor Jezus in Emmen!

Bio Fruhstuck:
Met twee albums, een tour in de V.S. en een platenmaatschappij als Warner Music achter hen, is Fruhstuck een van de beste Poolse bands, wanneer het op eigenzinnige en emotionele rock aankomt. Als U2 zich in Wroclaw in plaats van Dublin had gevormd, zouden zij als Fruhstuck geklonken kunnen hebben.
Het is niet de zanger Martijn Krale, die deze vergelijking maakt, maar in het algemeen de pers en fans. De Nederlandse zanger (die al meer dan 10 jaar in Polen woont) heeft niet eens de makers van “The Joshua Tree” als muzikale referentie op zijn lijstje staan, maar bands als: Radiohead, King's X, Talking Heads, Bob Dylan en zelfs Frank Sinatra.
Fruhstuck (‘ontbijt’ in het Duits) startte in 1997 en toerde intensief door Polen en een groot deel van Europa. In 2005 toerden ze door de V.S. om vervolgens in 2007 het Flevo Totaal Festival (NL) aan te doen. Met een van de beste gitaristen (volgens het magazine Guitar) en airplay op locale en nationale radiostations, is dit de eerste Poolse band die 3 major festivals in de V.S. aan deed nl. Cornerstone, Sonshine Festival en Lifest.

De band is op dit moment bezig om haar derde album te schrijven.

Adres:
Mantingerbrink 140
Postcode:
7812 MH
Plaats:
Emmen (Boek overnachting in Emmen)
Dagje uit in Emmen | Activiteiten Drenthe

Provincie:
Drenthe

Thema:
Evangelisatie
Soort:
Rock (meer rockconcerten)
Uitvoering:
Band
Doelgroep:
Jongeren


Entreeprijs:
€ 3,00

Rolstoeltoegankelijk:
Ja
Weer:
Overdekt
Invalidentoilet:
Ja
Lift:
Nee

Internetadres:
http://www.youtube.com/watch?v=pdAVvTHzS24
Email adres:
berg apenstaartje inbox.com
Meer concerten:
Alle concerten van Action for Christ.


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2009-09-15 01:17:00

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar