Christelijke Muziek & Concertagenda

Continental Kids in Leidsche Rijn Vleuten, Utrecht


Naam:
Continental Kids in Leidsche Rijn
Datum:
12 september 2009

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
16:00u - 18:00u
Omschrijving:

Zaterdag 12 september 2009 om 16:00 uur wordt er in Leidsche Rijn een concert gegeven door de Continental Kids. Deze kindergroep trekt met eigentijdse muziek, zang en dans door het hele land om spetterende concerten te geven. Met veel nieuwe liedjes, coole dansjes, eigenwijze kinderen die willen losbreken van de dagelijkse sleur (maar uiteindelijk ook graag weer thuiskomen) en een gave lichtshow brengen deze 8- tot 12-jarigen live hun verrassende programma “PARTY TIME”. Hiermee wordt het tienjarig bestaan gevierd!

Continental Kids is de kindertak van de wereldberoemde Continental Singers. Met hun enthousiaste optredens, moderne choreografieën en professionele shows zijn de Continentals en Young Continentals een voorbeeld voor menig gospel- of tienerkoor. Na een trainingsweek geven de Kids negen concerten in de eigen regio; in Nederland zijn er dit jaar zes groepen tegelijk actief. Daarnaast is dit concept ook internationaal opgepakt met groepen in Duitsland, Frankrijk, Slowakije, Hongarije, Roemenië, Amerika, Zuid-Amerika en meer landen zullen binnenkort volgen.

Een optreden van de Continental Kids is niet alleen bestemd voor kinderen in de basisschoolleeftijd, maar voor iedereen die van muziek, dans en jeugdig enthousiasme houdt.

De groep die een concert zal geven in Leidsche Rijn zal bestaan uit 22 door auditie geselecteerde kinderen. Het repertoire is zeer divers: van het vrolijke “Feest” tot het ontroerende “De Ontmoeting”. Wie de Kids al jaren volgt zal plezier beleven aan de medley van bekende liedjes en de kinderen uit het publiek krijgen de kans mee te dansen op het podium! Herkenbare thema’s worden begrijpelijk bezongen. Een concert door kinderen, maar zeker niet kinderachtig! Steeds is er de afwisseling van muziek, dans en sketches. Maak dit feestje mee!

12 september 2009 – Amadeus Lyceum / Burchtpoort 3 / 3452 MD Vleuten
Kaarten: Kinderen t/m 12 jaar: €3,50 / Volwassenen: €6,00
Reserveren en info: 030-2942588 / continentalkids@online.nl / www.continentalconcerts.nl

Meer informatie over de Continental Kids: www.continentals.nl

Adres:
Burchtpoort 3
Postcode:
3452MD
Plaats:
Vleuten (Boek overnachting in Vleuten)
Dagje uit in Vleuten | Activiteiten Utrecht

Provincie:
Utrecht

Thema:
Anders
Soort:
Gospel (meer gospelconcerten)
Uitvoering:
Anders


Entreeprijs volwassenen:
€ 6,00
Entreeprijs kinderen:
€ 3,50


Internetadres:
http://www.continentalconcerts.nl
Email adres:
continentalkids apenstaartje online.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Continental Kids.
Telefoon:
030-2942588


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2009-09-01 17:44:22

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar