Christelijke Muziek & Concertagenda

Christafari en gospelreggae Veenendaal, Utrecht


Naam:
Christafari en gospelreggae
Datum:
19 augustus 2009

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
19:00u - 22:00u

Omschrijving:

Uniek reggaeconcert van Christafari in Veenendaal

Het komt niet vaak voor dat een wereldberoemde band Veenendaal aan doet voor een concert. Daar komt nu echter verandering in, want op woensdag 19 augustus zal de gospel reggaeband Christafari voor een uniek ingelast concert naar Veenendaal komen.
Als pioniers binnen het genre van de gospel reggae heeft Christafari al in meer dan 35 landen haar boodschap van hoop en redding in een mix van roots reggae en een vleugje dancehall laten horen. Zij traden op tijdens twee Olympische Spelen en zelfs voor de president van Amerika. In Nederland hebben zij ook een aantal concerten op hun naam staan, waaronder op het Flevo festival.

Deze multiculturele band van 10 (!) personen heeft in haar 20 jarig bestaan opgetreden met artiesten als Aswad, Bunny Wailer, Israel Vibration, Buju Banton, maar ook met vele gospel artiesten waaronder Kirk Franklin en DC Talk. Zij waren te zien op CNN, MTV en maakten o.a. de soundtrack voor de film ‘Meet me in Miami’. Voor hun unieke geluid ontvingen zij vele awards waaronder die voor reggae album van het jaar.

Christafari werd in 1989 opgericht door liedschrijver, producent en zanger ds. Mark Mohr. Opgegroeid in een christelijk gezin, ging hij in zijn tienerjaren een heel ander pad. Nadat hij een duidelijke ontmoeting met God had gehad, veranderde er veel in zijn leven. Duidelijk was, dat hij aan een ieder wilde laten horen wat er gebeurt was en bovenal door Wie. Zo kwam de band eind jaren tachtig tot leven en vieren zij inmiddels hun 20-jarig jubileum en trekken in 2009 met hun ‘No Compromise’ toer de wereld rond.
Voor een ieder die eens een ander geluid wil horen van een zeer gerenommeerde band is dit ingelaste concert een unieke kans. Christafari, zal samen met de gospelartiesten Avion Blackman, Solomon Jabby (DUB), Dominic Balli en Jennifer Howland optreden op 19 augustus aan de Emmerschans 8 in Veenendaal. Kaarten zijn te koop aan de deur voor 10 Euro en de zaal gaat open om 18:30 uur. Het concert zal zijn van 19:00 tot 22:00 uur, waarna er ook een zogenaamde ‘Meet and Greet’ zal zijn.
Zie voor verdere informatie www.christafari.com.

Adres:
Emmerschans 8
Postcode:
3905XG
Plaats:
Veenendaal (Boek overnachting in Veenendaal)
Dagje uit in Veenendaal | Activiteiten Utrecht

Provincie:
Utrecht

Thema:
Anders
Soort:
Anders (meer concerten)
Uitvoering:
Band


Entreeprijs:
€ 10,00

Rolstoeltoegankelijk:
Ja
Weer:
Overdekt
Invalidentoilet:
Ja

Meer concerten:
Alle concerten van Christafari.


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2009-07-27 15:06:51

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar