Christelijke Muziek & Concertagenda

'Zomer-Samenzangavond' Lemelerveld, Overijssel


Naam:
'Zomer-Samenzangavond'
Datum:
1 augustus 2009

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
20:00u - 21:30u
Omschrijving:

Zaterdagavond 1 augustus 2009 om 20.00 uur zal er een Zomer-Samenzangvond gehouden worden in de Willem Hendrik Zwart Hal, Grensweg 17 te Lemelerveld. Het orgel zal deze avond bespeeld worden door Ad Huetink.

Er zullen o.a. de volgende werken worden gespeeld, al dan niet met aansluitend samenzang: Ps. 72 van J. Zwart, Aria from suite in D van J.S. Bach, Fantasie over ‘Op bergen en in dalen’ door W.H. Zwart, Gouden harpen ruischen van J. Mulder, Beveel gerust Uw wegen van F. Asma, Hymne Ps. 75 van J. Zwart, etc. Als orgelsolo krijgt u Le Cygne van C.S. Saëns en de Marche funèbre et chante Séraphique van A. Guilmant te horen. De opbrengst van deze avond komt ten goede van de projecten die we steunen. Deze zangavond valt buiten de bekende concertserie Royal Music All In.

Ad Huetink groeide in Beekbergen op met orgelmuziek. Na les gehad te hebben van de plaatselijke schoolmeester Alberts, kreeg hij les van de organist van de Grote-Loolaankerk in Apeldoorn, Corn. Weyers.
Deze leidde hem op voor het organistenexamen theorie en praktijk, maar ziekte verhinderde hem dit examen af te leggen. In de begin jaren ’70 heeft hij de lessen weer opgepakt en wel bij Willem Hendrik Zwart op het orgel van de Bovenkerk in Kampen. Deze organist heeft hem enorm veel leren genieten van orgelmuziek en zang. Wederzijdse persoonlijke gebeurtenissen hebben geleid tot vriendschap, vandaar dat de muziekhal naar hem is vernoemd.

U dient voor deze avond wel te reserveren. U kunt reserveren op tel.nr. 0572-371838 (Huetink) of 038-4224079 (Boks). De entreeprijs bedraagt Euro 9,00 p.p., incl. koffie, een drankje en een hapje, kinderen tot 13 jaar gratis.

Adres:
Grensweg 17/ Willem Hendrik Zwart Hal
Postcode:
8153 RB
Plaats:
Lemelerveld (Boek overnachting in Lemelerveld)
Dagje uit in Lemelerveld | Activiteiten Overijssel

Provincie:
Overijssel

Thema:
Samenzang
Soort:
Orgel (meer orgelconcerten)
Uitvoering:
Samenzang
Doelgroep:
Alle leeftijden

Uitvoerenden:
Ad Huetink (orgel)!

Entreeprijs volwassenen:
€ 9,00
Entreeprijs kinderen:
Gratis

Rolstoeltoegankelijk:
Ja
Weer:
Overdekt
Invalidentoilet:
Ja

Internetadres:
http://www.huetink-royalmusic.nl
Email adres:
ahuetink apenstaartje cs.com
Meer concerten:
Alle concerten van Royal Music All In.
Telefoon:
0572-371838


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2009-07-09 14:00:47

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.