Christelijke Muziek & Concertagenda

Benefietconcert Matthijn Buwalda, Ralph van Manen en Insalvation Veenendaal, Utrecht


Naam:
Benefietconcert Matthijn Buwalda, Ralph van Manen en Insalvation
Datum:
15 mei 2009

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
20:00u - 23:00u
Omschrijving:

Benefietconcert op 15 mei voor Indonesië

De populaire gospelzangers Matthijn Buwalda, Ralph van Manen en Insalation geven op vrijdagavond 15 mei 2009 een benefietconcert! De opbrengst gaat naar een project voor christelijk basisonderwijs in Indonesië die jongeren uit de Chr. Geref. Bethelkerk zullen gaan bezoeken. Het benefietconcert vindt plaats in de Emmerschans 8 te Veenendaal. De zaal is open vanaf 19.30 uur, het concert start om 20.00 uur.

Het concert biedt een avondvullend programma met de populaire gospelzangers Matthijn Buwalda, Ralph van Manen en de gospelgroep Insalvation. De presentatie is in handen van 3FM presentator Klaas van Kruistum. De opbrengst van het concert komt ten goede aan het project dat de jongeren gaan bezoeken.

Kaartverkoop
Kaarten voor het concert kosten in de voorverkoop slechts € 10,00. Deze zijn verkrijgbaar bij Boekhandel De Rank in Veenendaal of te bestellen op http://www.jeugdwerk-bethelkerk.nl/jongerenreis. Aan de kassa bedraagt een kaartje € 12,50.

Jongeren bezoeken Sulawesi
Komende zomer hopen 15 jongeren uit de Chr. Geref. Bethelkerk naar Sulawesi, Indonesië te gaan. Hier gaan zij onder leiding van dominee Kees Buijs zustergemeenten bezoeken op Sulawesi. Ze bezoeken met name het gebied rond Mamasa voor contact, uitwisseling van ervaringen met jongeren, herkenning over en weer en opbouw van kerk en geloof. Er zullen ook meerdere workshops worden gegeven aan de kleuterschoolleidsters ter opbouw van het basisonderwijs.

Het project
De opbrengst van het benefietconcert komt ten goede aan het christelijk basisonderwijs. Er is geen overheidssubsidie voor christelijk onderwijs en de jongeren zullen daarom de vrijwilligers, die lesgeven op deze scholen, ondersteunen met lesprogramma’s en informatie. Daarbij willen zij deze scholen helpen met een minimale gift van € 5.000,- ter opbouw van het onderwijs.

Meer informatie over onze reis? Zie http://www.jeugdwerk-bethelkerk.nl/jongerenreis/

Adres:
Emmerschans 8
Postcode:
3905XG
Plaats:
Veenendaal (Boek overnachting in Veenendaal)
Dagje uit in Veenendaal | Activiteiten Utrecht

Provincie:
Utrecht

Thema:
Anders
Soort:
Gospel (meer gospelconcerten)
Uitvoering:
Band
Doelgroep:
Alle leeftijden

Uitvoerenden:
- MATTHIJN BUWALDA
- RALPH van MANEN
- INSALVATION
- KLAAS VAN KRUISTUM

Entreeprijs volwassenen:
€ 10,00
Entreeprijs kinderen:
€ 10,00

Rolstoeltoegankelijk:
Ja
Weer:
Overdekt

Internetadres:
http://www.jeugdwerk-bethelkerk.nl/jongerenreis
Email adres:
jongerenreis apenstaartje bethelkerk.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Matthijn Buwalda.

Kaarten:
aan kassa 12,50 of 10,00 via http://www.jeugdwerk-bethelkerk.nl/jongerenreis

Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2009-04-28 10:58:53

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar