Christelijke Muziek & Concertagenda

Concert in de KERK mmv Kampen Boys Choir Zevenaar, Gelderland


Naam:
Concert in de KERK mmv Kampen Boys Choir
Datum:
14 februari 2009

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
16:00u - 18:00u
Omschrijving:

De organisatie van de Concert in de KERK kan terugzien op drie zeer geslaagde kooroptredens in 2008. Ook het komende optreden van Kampen Boys Choir beloofd bijzonder te worden. De jongens hebben met hun jaarlijkse medewerking aan de uitvoeringen van de Mathäus Passion door de Bachvereniging Nederland in oa het concertgebouw in Amsterdam en concerten door heel Nederland veel lovende recenties mogen ontvangen. Uit het omvangrijke repertoire van het koor is een selectie gemaakt met begeleiding door organist Euwe de Jong op het Schwartze kerkorgel.
Het Kampen Boys Choir bestaat sinds september 2002. Het maakt deel uit van de Jongenskoorschool Kampen die in het najaar van 2000 is opgericht met als doel een jongenskoor te formeren naar Engels voorbeeld. Het koor bestaat uit ongeveer 18 jongens (trebles) en 14 mannen (countertenoren, tenoren en bassen).
Hoewel het repertoire voor een groot deel uit de Engelse koortraditie komt, wordt er ook regelmatig koorliteratuur uit andere taalgebieden ingestudeerd.
Kampen Boys Choir staat onder artistieke leiding van Bouwe R. Dijkstra. Dijkstra studeerde orgel, koordirectie en solozang. In Engeland volgde hij zanglessen bij Nigel Beavan.
www.kampenboyschoir.nl

Adres:
Martinuskerk, Kerkweg 8
Postcode:
6905 AW
Plaats:
Zevenaar (Boek overnachting in Zevenaar)
Dagje uit in Zevenaar | Activiteiten Gelderland

Provincie:
Gelderland

Thema:
Anders
Soort:
Klassiek (meer klassieke concerten)
Uitvoering:
Koor en Orgel
Doelgroep:
Alle leeftijden
Anders:
Concert

Uitvoerenden:
Kampen Boys Choir en organist Euwe de Jong

Entreeprijs:
€ 10,00


Internetadres:
http://concertindekerk.atspace.com
Email adres:
piet.elshof apenstaartje hetnet.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Concert in de KERK.
Telefoon:
0316-527911

Kaarten:
Kaarten zijn in voorverkoop verkrijgbaar tijdens de openingstijden (maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag van 9.30 tot 11.30 en woensdag van 14.30 tot 16.00) bij het parochiecentrum Kerkweg 11 in Oud-Zevenaar en bij Piet Elshof, De Roosdom 8 in Oud-Zevenaa

Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2009-01-03 18:51:08

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar