Christelijke Muziek & Concertagenda

Focaliber Festival of Lessons and Carols Middelstum, Groningen


Naam:
Focaliber Festival of Lessons and Carols
Datum:
22 december 2008

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
20:15u - u
Omschrijving:

Middelstum - Op maandag 22 december geeft vocaal jeugdensemble Focaliber haar dertiende kerstconcert in de NH-Hippolytuskerk te Middelstum. Dit jaar is het concert vormgegeven op een bijzondere manier, passend bij de Engelse koortraditie. Zo wordt het een Focaliber Festival of Lessons and Carols. U kunt zich laten verrassen door een veelzijdig programma met muziek van Brahms, Mendelssohn en vele anderen.
Het koor, bestaande uit zes vrouwen tussen de 20 en 28 jaar, wordt die avond gedirigeerd door David van Roijen, een jonge, enthousiaste dirigent. Matthijs de Vreugd begeleidt op orgel. Focaliber heeft inmiddels een ‘klinkende reputatie in Noord-Nederland’ opgebouwd, mede dankzij het behalen van een eerste prijs op het Noord Nederlands Koren Festival.
Afgelopen jaar is de eerste cd van Focaliber verschenen: Focaliber, vocaal kaliber. De recensies waren zeer lovend. De CD geeft een impressie van de veelzijdigheid van het koor. Zoals de betekenis van Focaliber niet in een woord te vangen is, zo is het repertoire niet in een hokje te plaatsen: van het middeleeuwse Alleluia Psallat tot moderne bewerkingen van English Folksongs. Via onze website, www.focaliber.nl, kan de cd besteld worden.

Adres:
Kerkpad 1
Postcode:
9991 AC
Plaats:
Middelstum (Boek overnachting in Middelstum)
Dagje uit in Middelstum | Activiteiten Groningen

Provincie:
Groningen

Thema:
Anders
Soort:
Klassiek (meer klassieke concerten)
Uitvoering:
Koor en Orgel


Entreeprijs volwassenen:
€ 7,00
Entreeprijs kinderen:
€ 3,50


Internetadres:
http://www.focaliber.nl
Email adres:
focaliber apenstaartje filternet.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Focaliber.


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2008-12-02 22:25:49

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar