Christelijke Muziek & Concertagenda

Shirchadasj & Band: "This Man from Galilee" Ede, Gelderland


Naam:
Shirchadasj & Band: "This Man from Galilee"
Datum:
20 december 2008

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
19:30u - 22:00u
Omschrijving:

Shirchadasj&Band luistert, met haar programma "This Man from Galilee" samen met tienerkoor "Jesjoeja" de opening van het nieuwe gebouw van evangeliegemeente "De Schuilplaats" op!


Shirchadasj & band
Dit gospelkoor is zeer bekend in Nederland en daarbuiten. Het programma “This man from Galilee” bestaat uit twee delen. In het eerste deel gaat het om het feit dat Europa zelf een zendingsgebied geworden is, de worstelingen in het leven en alle vragen die er zijn. Gevoelens van agressie, wanhoop, twijfel en overgave wisselen elkaar steeds af. In het tweede deel wordt er antwoord gegeven. Als mens moet je vaak een weg gaan die niet altijd eenvoudig is. Ook Jezus ging die weg. Maar als je uiteindelijk voor Hem, de Man van Galilea, kiest dan heb je een toekomst. Hij heeft ons de weg gewezen. Hij draagt ons als het leven té zwaar wordt. Hij wacht op je! Daarom worden ook veel praise-songs ten gehore gebracht.

Een optreden van Shirchadasj is een belevenis. Niet alleen door de boodschap maar ook door het goed verzorgde licht en geluid. Naast de vele koorleden (het koor heeft ongeveer 80 leden) staan op het podium ook nog een 9-koppige band die voor de muzikale begeleiding zorgt. Dit geheel staat onder leiding van dirigent Bert Leeuwis. Kijk voor meer informatie over Shirchadasj op www.shirchadasj.nl

Tienerkoor Jesjoea
In het voorprogramma zal Jesjoea het spits afbijten. Tienerkoor Jesjoea bestaat nu 2 jaar en staat onder leiding van Angela Praag. Jesjoea heeft op dit moment 26 zangers. Deze tieners willen gaan voor God en mensen en tieners mee laten genieten van Zijn liefde. Een eigen stijl met moderne gospelmuziek maakt Jesjoea uniek binnen de tienerkoren. In het voorprogramma zullen ze 5 nummers ten gehore brengen. Kijk voor meer informatie over Jesjoea op www.jesjoea.nl

Toegangskaarten
Voor het gospelconcert zijn kaarten te verkrijgen in de voorverkoop. U kunt reserveren via www.shirchadasj.nl of telefonisch via 0318-638204. Ook aan de zaal zijn op 20 december nog kaarten te verkrijgen. De kaarten kosten in de voorverkoop € 8,00 voor volwassen en € 6,00 voor jeugd tot 18 jaar. Aan de zaal kosten de kaarten € 10,00 voor volwassenen en € 8,00 voor jeugd tot 18 jaar. Dit is inclusief een consumptie vooraf vanaf 18:45 uur. De avond begint om 19:30 uur en zaal gaat om 19:00 uur open.

U en jij bent van harte uitgenodigd om kennis te maken met Shirchadasj & band en Tienerkoor Jesjoea!

Adres:
Otterloseweg 18a
Postcode:
6718 ZM
Plaats:
Ede (Boek overnachting in Ede)
Dagje uit in Ede | Activiteiten Gelderland

Provincie:
Gelderland

Thema:
Evangelisatie
Soort:
Gospel (meer gospelconcerten)
Uitvoering:
Koor
Doelgroep:
Alle leeftijden

Uitvoerenden:
Shirchadasj&Band en tienerkoor Jesjoea

Entreeprijs volwassenen:
€ 8,00
Entreeprijs kinderen:
€ 6,00

Rolstoeltoegankelijk:
Ja
Weer:
Overdekt

Internetadres:
http://www.shirchadasj.nl
Email adres:
info apenstaartje shirchadasj.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Shirchadasj.
Telefoon:
0318-638204

Kaarten:
Voorverk. 0318-638204

Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2008-11-28 23:40:33

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar