Christelijke Muziek & Concertagenda

Muzikaal-literaire salon Mithras Maarssen, Utrecht


Naam:
Muzikaal-literaire salon Mithras
Datum:
27 november 2008

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
20.00u - 23.00u
http://www.hugovanneck.com/?cat=7
Beluister geluidsfragment
Omschrijving:

Geachte redactie,

Graag vestig ik uw aandacht op het onderstaande bericht. Dit betreft een oud fenomeen in een nieuw jasje, een initiatief dat mijns inziens toegankelijk dient te worden gemaakt voor een groter publiek.


Persbericht

In Maarssen is sinds enkele weken de muzikaal-literaire salon weer nieuw leven ingeblazen. Een bijzonder initiatief van de schrijver/schilder Jan Bouma in zijn veelbesproken villa Mithras aan de Vecht. Bouma zal tijdens deze informele samenkomsten de bezoeker meenemen in de wereld van zijn beweegredenen en drijfveren die geleid hebben tot het schrijven van zijn veelbesproken boek “May all other flags burn in hell”. Dat Bouma niet van half werk houdt blijkt wel uit het feit dat hij de meesterpianist Hugo van Neck bereid heeft gevonden het muzikale gedeelte van de avonden voor zijn rekening te nemen. Van Neck die sinds kort na 12 jaar afwezigheid weer met enige regelmaat op de Nederlandse podia te beluisteren is, wordt gezien als een der meest veelzijdige pianisten ter wereld. Zijn improvisaties op veelal door het publiek aangedragen thema’s zijn vermaard. Van Neck zal naast pianospel ook enige gedichten van zijn eigen hand voordragen. Jan Bouma zal tijdens de avond de bezoeker rondleiden in zijn villa waarin 46 van zijn eigen schilderwerken te bewonderen zijn.
Een buitengewone en unieke gelegenheid dus voor liefhebbers van literatuur en muziek (van klassiek tot jazz)voor een geweldige welbestede avond uit.

Data: 20,27 november en 4, 11, 18, 25(eerste kerstdag) december 2008
Het adres van Villa Mithras is Straatweg 178 te Maarssen (weg van Maarssen naar Breukelen)
De aanvang van het programma is om 20.00 uur, bezoekers zijn welkom vanaf 19.15 uur.
De toegangsprijs bedraagt € 20,00 en is inclusief koffie, drank en hapjesbuffet. Tijdens deze avonden is het boek van Bouma tegen gereduceerde prijs ad € 25,00 te koop.
Reserveren is vanwege de geringe capaciteit van de villa gewenst en kan via de website www.hugovanneck.com .


Indien u na kennisname van het bovenstaande nog vragen heeft, ben ik gaarne bereid deze naar mijn beste kunnen te beantwoorden. Uw reactie zie ik met belangstelling tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Peter Kooyman
06 – 1219 1604

Adres:
Straatweg 178
Plaats:
Maarssen (Boek overnachting in Maarssen)
Dagje uit in Maarssen | Activiteiten Utrecht

Provincie:
Utrecht

Thema:
Anders
Soort:
Piano (meer pianoconcerten)
Uitvoering:
Populair Klassiek
Doelgroep:
Volwassenen


Entreeprijs:
€ 20,00

Rolstoeltoegankelijk:
Ja

Internetadres:
http://www.hugovanneck.com
Email adres:
info apenstaartje hugovanneck.com
Meer concerten:
Alle concerten van Hugo van Neck.
Telefoon:
0612191604


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2008-11-20 13:22:52

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar