Christelijke Muziek & Concertagenda

Muziek en Sfeer Almelo, Overijssel


Naam:
Muziek en Sfeer
Datum:
12 oktober 2008

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
15:30u - 16:15u
Omschrijving:

De serie Muziek en Sfeer in de St. Georgiuskerk te Almelo is een concertserie waarin de organist Henk Linker en de mezzosopraan Valeria Boermistrova iedere maand een nieuw programma uitvoeren. Het seizoen 2008-2009 is het vijfde, waarin ook een viertal gastorganisten zullen deelnemen, te weten Cor Ardesch (30 november 2008), Hayo Boerema (8 februari 2009), Sietze de Vries (5 april 2009) en Dennis Vallenduuk (17 mei 2009), zij komen allen improviseren en er zal dan tevens een werk voor 2 orgels worden uitgevoerd samen met Henk Linker. De kerk beschikt over drie orgels.
De St. Georgiuskerk is een grote neo-gotische kerk, gebouwd in 1902 en heeft een zeer goede akoestiek. U bent van harte welkom om te komen luisteren naar de prachtige, warme en zeer kleurrijke stem van Valeria Boermistrova en de diverse orgelklanken in deze sfeervolle kerk. De entree is vrij, wel staan er collectemanden bij de uitgang. Een vrije gift van € 5,00 wordt zeer op prijs gesteld. De overige data van Muziek en Sfeer die hierboven nog niet zijn vermeld zijn: 11 januari en 8 maart. Voor verdere informatie zie de website: www.orgel-mezzo.nl.

Adres:
St. Georgiuskerk Boddenstraat 76
Plaats:
Almelo (Boek overnachting in Almelo)
Dagje uit in Almelo | Activiteiten Overijssel

Provincie:
Overijssel

Thema:
Anders
Soort:
Klassiek (meer klassieke concerten)
Uitvoering:
Zang en instrument
Doelgroep:
Alle leeftijden

Uitvoerenden:
Henk Linker, orgel en
Valeria Boermistrova, mezzosopraan

Entreeprijs:
Gratis

Rolstoeltoegankelijk:
Ja

Internetadres:
http://www.orgel-mezzo.nl
Email adres:
henklinker apenstaartje 12move.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Henk Linker.
Telefoon:
0546 - 866811


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2008-10-03 01:16:39

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar