Christelijke Muziek & Concertagenda

Gospel legende ANDRAE CROUCH live in concert Den Haag, Zuid-Holland


Naam:
Gospel legende ANDRAE CROUCH live in concert
Datum:
16 oktober 2008

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
19:30u - 22:00u

Omschrijving:

Eenmalig concert met Andrae Crouch en band!
Houdt u van gospel? Dan is dit speciaal voor u!

Kent u deze nog? ‘My Tribute (To God be the Glory)’, ‘Soon and very soon’, ‘Jesus is the answer’, ‘Can’t nobody do me like Jesus’.

Andrae Crouch is een van de meest beroemde en alom gerespecteerde pioniers van de hedendaagse gospelmuziek. Zijn stijl heeft ontelbaar andere artiesten beïnvloed.

Geboren op 1 juli 1942 in San Fransisco, Californië, had hij zijn muzikale start in de kerk van zijn vader, waar hij zong en piano speelde. Voor hij de leeftijd van tien jaar bereikte, schreef hij al zijn eigen liedjes. Crouch vormde zijn eerste serieuze gospelgroep in het begin van de jaren ’60, ‘Andrae Crouch & The Disciples’.

Zijn carrière begon snel te groeien, toen hij regelmatig albums uitbracht en bekende gospelliederen schreef zoals ‘My Tribute (To God be the glory)’ en ‘The blood will never loose its power’. Bovendien heeft Crouch over de hele wereld gereisd en heeft hij samengewerkt met beroemde popartiesten, zoals Elvis Presley, Michael Jackson, Quincy Jones en Madonna. Hij heeft in totaal 9 Grammy Awards ontvangen en heeft muziek geschreven bij films zoals ‘The Lion King’ en ‘Free Willy’.

In 1998 werd Crouch opgenomen in de ‘Gospel Hall of Fame’ en in 2004 werd hij geëerd met een ster in de ‘Walk of Fame’ in Hollywood.

In 2006 bracht hij ‘Mighty Wind’ uit, een veertigjarig jubileumalbum met Marvin Winans, Crystal Lewis, Karen Clark Sheard en Lauren Evans. Met zijn talent en toewijding heeft hij getrouw de tijdloze boodschap van Gods liefde aan vele landen en generaties gebracht.

In oktober zal Crouch na lange tijd weer in Nederland zijn. Hij zal op donderdag 16 oktober met zijn band en zangers een concert geven in het World Forum in Den Haag tijdens de conferentie ‘4 dagen met David Maasbach & Friends’. Voor meer info over deze conferentie en reserveringen ga naar www.4dagenmetdavidmaasbach.nl

Het belooft een geweldig spektakel te worden voor alle leeftijden. Mis deze geweldige kans niet en reserveer een of meerdere kaarten!

De organisatie van dit concert is in handen van Johan Maasbach Wereld Zending.

De kaarten worden na reservering en betaling toegestuurd met een route beschrijving.

Adres:
World Forum Theater, Churchillplein 10
Plaats:
Den Haag (Boek overnachting in Den Haag)
Dagje uit in Den Haag | Activiteiten Zuid-Holland

Provincie:
Zuid-Holland

Thema:
Anders
Soort:
Black Gospel (meer black gospel)
Uitvoering:
Zang en instrument


Entreeprijs volwassenen:
€ 15,00
Entreeprijs kinderen:
€ 15,00

Rolstoeltoegankelijk:
Ja
Weer:
Overdekt
Invalidentoilet:
Ja

Internetadres:
http://www.4dagenmetdavidmaasbach.nl
Email adres:
events apenstaartje maasbach.org
Meer concerten:
Alle concerten van Andrae Crouch.


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2008-09-22 12:54:39

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar