Christelijke Muziek & Concertagenda

Duo-concert Andre van Zyl en IRMA met bands Groningen, Groningen


Naam:
Duo-concert Andre van Zyl en IRMA met bands
Datum:
18 oktober 2008

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
20:00u - 22:30u

Beluister geluidsfragment
Omschrijving:

Op zaterdag 18 oktober geven Irma en Andre van Zyl een concert in de Stadsparkkerk. Samen met hun bands zorgen zij voor een avondvullend programma. Irma en Andre hebben vroeger ook samengewerkt en inmiddels allebei hun eerste album uitgebracht. Een gezamenlijk concert hier in Groningen kon dan ook eigenlijk niet uitblijven.

Irma heeft onlangs haar debuutalbum Find Me uitgebracht en presenteert dat nu ook hier aan het publiek. De muziek van Irma is het beste te omschrijven als pop/rock. Met haar persoonlijke en gevoelige teksten en door haar krachtige stem weet Irma het publiek te raken. Samen met haar band verzorgt ze een geweldig optreden.

Andre van Zyl heeft zoals bekend enige tijd geleden zijn debuutalbum In The Son gepresenteerd aan het publiek in de VBG. Inmiddels treedt Andre in het hele land op en leidt hij daarnaast de aanbidding op diverse plekken. Andre’s teksten en muziek blijven vaak lang hangen doordat ze fris en pakkend zijn.

Het belooft een geweldige avond te worden met deze twee fantastische bands. Het concert begint om 20.00 uur, de zaal is open vanaf 19.30 uur. Kaarten kunnen besteld worden op www.FindIrma.com. Dus kom ook en neem al je vrienden mee!

Adres:
Stadsparkkerk, Snelliusstraat
Plaats:
Groningen (Boek overnachting in Groningen)
Dagje uit in Groningen | Activiteiten Groningen

Provincie:
Groningen

Thema:
Anders
Soort:
Rock (meer rockconcerten)
Uitvoering:
Band

Uitvoerenden:
Irma & band
Andre van Zyl & band

Entreeprijs:
€ 7,50

Rolstoeltoegankelijk:
Ja

Internetadres:
http://www.findirma.com
Email adres:
management apenstaartje irmadam.com
Meer concerten:
Alle concerten van Irma.

Kaarten:
www.findirma.com

Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2008-09-17 09:51:24

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar