Christelijke Muziek & Concertagenda

Kick Off met Canadian Sunset & Spiritual Force Almkerk, Noord-Brabant


Naam:
Kick Off met Canadian Sunset & Spiritual Force
Datum:
13 september 2008

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
20u - 00u

Omschrijving:

Vol trots presenteren wij: Canadian Sunset & Spiritual Force!! Op zaterdag 13 september is het zover en dan trappen we het nieuwe seizoen weer af! Beide bands spelen voor het eerst in De Pomp, al stond Spiritual Force al wel op het Ten Years and Running Festival ter ere van ons tienjarig jubileum. Maar nu zijn ze dus terug als voorprogramma! De afsluiter van deze avond is Canadian Sunset, deze band is zeker meer dan de moeite waard en stond zelfs in de finale van de Xnoizz Bandbattle op de EO-jongerendag! Entree is deze avond 6 euro, tenzij je één van de kortingsbonnen weet te bemachtigen! De Pomp is op 13 september geopend vanaf 20:00 en om 21:00 zullen we starten!

Canadian Sunset

Aangemoedigd door dromen van roem en het vooruitzicht van muzikale verlichting starte Canadian Sunset ergens in 2001. Aanvankelijk bestaat het grootste deel van het repertoire uit covers, maar al snel vullen ook eigen nummers zalen door heel Gelderland en Overijssel. Na drie jaar word besloten de band op te heffen en gaan de bandleden ieder zijns weegs. Al snel komen deze wegen echter weer bij elkaar en word begin 2006 het plan gevat een muzikaal project te starten en een paar ideeën op te nemen. Al snel blijkt het kader van studioact te klein, en word besloten de nummers ook live ten gehore te brengen.

Inmiddels heeft de band aardig wat podiumervaring opgedaan door de planken te delen met bands als Little Things That Kill en Satellite 7, ook stonden ze in de finale van de Xnoizz Bandbattle waar ze nipt verloren. Afgelopen winter maakte ze deel uit van de La Luna on the road tour, samen met Boilersuit en Six Star Hotel (UK).

De jongens voelen zich niet gebonden aan een specifieke muziekstijl en hun werk is een muzikaal palet van indierock, emo, pop en een tikkeltje New wave. Hun geluid wordt gekenmerkt door meeslepende muzieklijnen, waarin krachtige gitaarpartijen de boventoon voeren.

Na Spiritual Force zal Canadian Sunset afsluiten! Wil je meer weten van deze band en muziek luisteren? Check www.canadiansunset.nl

Spiritual Force
Uit energie is deze Rock / Metal band uit Utrecht en Gorinchem opgebouwd. Een explosieve en energieke show met een maatschappelijke boodschap. Energie in de nummers; op het podium, overal. Zoals het ook wel verwoord wordt in hun nummer ‘Energy’: “It guides us, surrounds us, binds us together.”.

Spiritual Force heeft sinds 2003 getourd door België, Roemenië, Tsjechië en Hongarije en heeft daarnaast ook vele binnenlandse show's gedaan in zalen zoals Tivoli, Chipolata en Ekko. Ze stonden dus al eerder op het Ten Years and Running festival en in afgelopen jaar haalde ze de halve finale van de Xnoizz Bandbattle door de publieksstem! Wil je meer weten over deze band?! Check dan www.spiritualforce.nl en luister hun muziek!

Spiritual Force zal op 13 september de avond aftrappen! Om 20:00 is De Pomp open en om 21:00 zal Spiritual Force spelen! De is 6 euro. Meer info op www.depomp.com!

Adres:
Sportlaan 7
Plaats:
Almkerk (Boek overnachting in Almkerk)
Dagje uit in Almkerk | Activiteiten Noord-Brabant

Provincie:
Noord-Brabant

Thema:
Anders
Soort:
Rock (meer rockconcerten)
Uitvoering:
Band
Doelgroep:
Jongeren


Entreeprijs volwassenen:
€ 6,00
Entreeprijs kinderen:
€ 6,00


Internetadres:
http://www.depomp.com
Email adres:
contact apenstaartje depomp.com
Meer concerten:
Alle concerten van Jongerencentrum De Pomp.


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2008-06-24 21:11:41

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar