Christelijke Muziek & Concertagenda

Friendship Festival Gorinchem, Zuid-Holland


Naam:
Friendship Festival
Datum:
24 juli 2008

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
20.00u - 01.00u
Omschrijving:

Sleeuwijk – In Gorinchem zal deze zomer het Friendship Festival 2008 worden gehouden. Voor alle jongeren uit Gorinchem en omgeving is er een alternatief vakantie programma.

Van 24 tot en met 30 juli 2008 organiseert Stichting Tienerfriends het Friendship Festival 2008. Dit zeven daags durende festival word gehouden in Gorinchem, locatie: Buiten de Waterpoort.

Het Friendship Festival is een evenement georganiseerd vóór jongeren, dóór jongeren. Een groep jongeren zijn gestart met het opzetten van een evenement van “formaat” op deze manier willen ze ‘iets’ delen in wat hen bezighoud. Het festival is toffe live music, seminars, sports and more!!!

Donderdag 24 juli gaan we bruisend van start met de Victory Outreach Brassband, Solomon Jabby, Avion Blackman en helemaal vanuit Amerika: Christafari, deze fantastische band heeft oa. opgetreden op het Flevo Festival. Verder zijn er muzikale optredens van Zeven zegels, GideonsGANG (EO-gezinsdag 2007), Triple G (praise 900, Papendrecht), Ernst van de zaak. Als afsluiting hebben we op 30 juli: Leo Tan uit Curaçao en New Day (Ecovata en Gospelbeach, Katwijk)

Elke middag (behalve de zondag) is er om 13.00 een seminar voor bezoekers, tijdens de hele week komen verschillende thema’s aan bod. Op zondag 27 juli organiseren we in samenwerking met Stichting Ontmoeting een interkerkelijke samenkomst met sprekers uit verschillende kerken. De muzikale begeleiding ligt in handen van de band ALL4U olv. René Dekker uit Werkendam.

Daarnaast hebben is er een optreden van de Impact World Tour (YWAM) de IWT is een multimedia-evenementen tour die de afgelopen jaren over de hele wereld heeft getourd en overal grote successen boekte. De evenementen bestaan uit optredens van skaters, dansers, muzikanten, atleten en krachtpatsers. De stijl, uitstraling en diversiteit van de evenementen spreekt jong en oud in elke cultuur aan. Verder hebben we verschillende sportevents zowel op het land als in het water, barbecue, Open Air Cinema en een Cruise over de Merwede. Daarnaast hebben we op zaterdag 26 juli een middag met verschillende workshops (graffiti, breakdance, rappen en nog veel meer)

Het Friendship Festival 2008 word georganiseerd vanuit Stichting Tienerfriends.

Meer informatie over het festival kun je vinden op www.friendshipfestival.nl of op de website van de organisator www.tienerfriends.nl

Adres:
Buiten de Waterpoort
Plaats:
Gorinchem (Boek overnachting in Gorinchem)
Dagje uit in Gorinchem | Activiteiten Zuid-Holland

Provincie:
Zuid-Holland

Thema:
Anders
Soort:
Festival (meer festivals)
Uitvoering:
Band


Entreeprijs:
Gratis

Rolstoeltoegankelijk:
Ja
Weer:
Buitenlucht en Overdekt
Invalidentoilet:
Ja

Internetadres:
http://www.friendshipfestival.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Stichting Tienerfriends.


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2008-06-24 13:32:42

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.