Christelijke Muziek & Concertagenda

Optreden Chosen Gospel Choir 25-5 Noorderkerk 's-Gravendeel! 's-Graveland, Zuid-Holland


Naam:
Optreden Chosen Gospel Choir 25-5 Noorderkerk 's-Gravendeel!
Datum:
25 mei 2008

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
10:30u - 13.30u
Omschrijving:

Uitslaapdiensten zijn kerkdiensten die worden georganiseerd door een aantal enthousiaste jongeren. De uitslaapdiensten worden gehouden voor jongeren en jongvolwassenen in de leeftijd vanaf 15 jaar en hebben tot doel het evangelie op verschillende manieren naar de doelgroep te communiceren en te laten zien dat het geloof op diverse manieren wordt beleefd.

De thema’s van de diensten zijn zeer uiteenlopend en zijn sterk verbonden met de belevingswereld van jongeren/jongvolwassenen. Dit keer is het thema 'Lang zullen we leven'.

De diensten worden georganiseerd in samenwerking met de gastpredikant en gastspreker. Jaarlijks worden vijf diensten georganiseerd waarin vaste elementen terugkomen, zoals het gebed, Bijbellezingen, de overdenking, collecte en de zegen.

Na afloop van iedere dienst is er de gelegenheid om een kopje koffie of thee te drinken.

Dat de uitslaapdiensten in een behoefte voorzien, blijkt wel uit het grote aantal bezoekers en het feit dat het de uitslaapdienstcommissie in 's-Gravenzande de zaal elke dienst weer vol is.

Het doel van de uitslaapdiensten is laten zien dat het geloof op heel veel manieren beleefd kan worden. In een ongedwongen sfeer wordt het Evangelie op verschillende manieren gecommuniceerd naar de jeugd. Die manieren zijn gevarieerd, modern en vooruitstrevend. Getracht wordt om jongeren te interesseren voor kerk en geloof.

Adres:
Langestraat 130, 's-Gravendeel
Plaats:
's-Graveland (Boek overnachting in 's-Graveland)
Dagje uit in 's-Graveland | Activiteiten Zuid-Holland

Provincie:
Zuid-Holland

Thema:
Anders
Soort:
Gospel (meer gospelconcerten)
Uitvoering:
Koor


Entreeprijs:
Gratis


Internetadres:
http://www.chosen-gospelchoir.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Chosen Gospel Choir.
Telefoon:
06 14 99 40 97


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2008-05-03 16:28:59

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar