Christelijke Muziek & Concertagenda

Don Moen Barneveld, Gelderland


Naam:
Don Moen
Datum:
10 mei 2008

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
20:00u - u
Omschrijving:

Zijn concerten in Nederland van de afgelopen jaren waren lang verwachte hoogtepunten voor duizenden mensen. Dit jaar keert Don Moen terug naar Nederland voor een optreden in Barneveld op 10 mei.



Aanbidding (worship) en Don Moen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Aanbidding is de missie van Don Moen; mensen in de aanwezigheid van God brengen door liederen die Hem ook de eer bewijzen. Die bediening kreeg een klankbord met een serie indrukwekkende CD’s die inmiddels wereldwijd geliefd zijn. ‘Worship with Don Moen’ is als CD, maar ook als concept, een begrip. Moen’s nieuwste album ‘Hiding Place’ is hard op weg eenzelfde status te behalen, dankzij de impact van liederen als ‘Break Through’ en ‘Still’.

Don Moen ziet zijn bediening als een wereldwijde missie. En Nederland valt hier natuurlijk ook onder. Tienduizenden zijn hier bekend met de liederen van Don door de Opwekking bundels en zijn CD’s, waaronder ‘Worship With Don Moen’. Op 10 mei 2008 zal Don Moen een concert geven in de Veluwehal in Barneveld. Het belooft een avond te worden met een mix van bekende aanbiddingsliederen van Moen zelf & van anderen, waaronder ‘God Will Make A Way’ (‘God Wijst Mij Een Weg’), ‘God Is Good’ en ‘Still’. Don Moen zal ook van de gelegenheid gebruik maken om nieuwe liederen voor het eerst te laten horen.

Don Moen zal in Barneveld bijgestaan worden door een groot projectkoor van The Choir Company. Dit gelegenheidskoor onder leiding van Maarten Wassink staat garant voor een beleving waar nog lang over nagepraat zal worden!

Het concert wordt georganiseerd door GMI Music (www.gmi.nl) en Verburg Services (www.worshipeurope.com). Kaarten kosten tot 10 april € 25 (daarna € 27,50) en zijn te bestellen op www.worshipeurope.com.

Adres:
Nieuwe Markt 6
Postcode:
3771 CB
Plaats:
Barneveld (Boek overnachting in Barneveld)
Dagje uit in Barneveld | Activiteiten Gelderland

Provincie:
Gelderland

Thema:
Anders
Soort:
Praise (meer praiseconcerten)
Uitvoering:
Band
Doelgroep:
Alle leeftijden

Uitvoerenden:
Don Moen
The Choir Company

Entreeprijs:
€ 25,00

Rolstoeltoegankelijk:
Ja
Weer:
Overdekt

Internetadres:
http://www.gmi.nl
Email adres:
sanderw apenstaartje gmi.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Don Moen.


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2008-03-17 09:19:55

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar