Christelijke Muziek & Concertagenda

New Life Apeldoorn, Gelderland


Naam:
New Life
Datum:
16 maart 2008

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
19:00u - 20:30u
Omschrijving:

Gospelkoor Next Generation te gast bij New Life Apeldoorn

New Life, het maandelijkse gospel event in Apeldoorn, verwelkomt op zondagavond 16 maart het gospelkoor Next Generation, onder leiding van André Bijleveld.

Next Generation zingt Engels- en Nederlandstalige gospelliederen. Daarnaast heeft zij opwekkingsliederen in haar repertoire. Het koor staat onder leiding van André Bijleveld, een begrip in de gospelwereld, en treedt op met een band. “Zing vanuit je hart voor Hem, die er altijd voor ons is”, is de missie van het koor.

New Life ging in december vorig jaar voortvarend van start in Apeldoorn. Vele mensen wisten de weg te vinden naar schoolgebouw ‘Sprengeloo’ en reageerden na afloop erg positief. New Life is een initiatief van de bandleden van BaSiC (Brothers and Sisters in Christ) die de samenzang begeleiden. “Met deze diensten willen wij jong en oud laten genieten van mooie gospelmuziek en de bijbelse boodschap. In de Bijbel maakt God Zijn wonderlijke werken bekend en die werken willen we vertellen aan iedereen die het horen wil”, aldus Peter van Eendenburg van BaSiC.

Op zondagavond 16 maart begint New Life om 19.00 uur in schoolgebouw ‘Sprengeloo’ aan de Sprengenweg 81 in Apeldoorn. De toegang is gratis. New Life is er iedere derde zondag van de maand. Kijk voor meer informatie op www.newlifeapeldoorn.nl.

Adres:
Sprengenweg 81
Plaats:
Apeldoorn (Boek overnachting in Apeldoorn)
Dagje uit in Apeldoorn | Activiteiten Gelderland

Provincie:
Gelderland

Thema:
Anders
Soort:
Gospel (meer gospelconcerten)
Uitvoering:
Ko(o)r(en) en Samenzang
Anders:
Vrijheid


Entreeprijs:
Gratis


Internetadres:
http://www.newlifeapeldoorn.nl
Email adres:
newlife apenstaartje orange.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Next Generation.
Telefoon:
055 5419769


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2008-03-02 22:04:38

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar