Christelijke Muziek & Concertagenda

The Crucifixion van John Stainer Papendrecht, Zuid-Holland


Naam:
The Crucifixion van John Stainer
Datum:
22 maart 2008

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
19:30u - 22:00u
Omschrijving:

zaterdag 22 maart hopen het Christelijk Krimpens Mannenkoor uit Krimpen aan den IJssel en het Christelijk Gemengd koor Asaf uit Papendrecht beiden onder leiding van dirigent Hans van Blijderveen de Crucifixion van John Stainer ten gehore te brengen. Dit concert zal plaats vinden in de Bethlehemkerk aan de Van der Palmstraat 1 in Papendrecht. Het concert zal uit twee delen bestaan. Voor de pauze brengen de beide koren een aantal eigen nummers ten gehore. In het tweede gedeelte zal de Crucifixion uit gevoerd worden. Stainer zelf typeerde The Crucifixion als een “meditatie over het lijden van Christus.” Aan het concert, dat om 19.30 uur begint, werken ook mee organist Arie van der Vlist, hoboïste Jolanda Visser, Severin van Dijk op de dwarsfluit, tenor Jeroen de Vaal en bas Sander Heutinck.
Iedereen is van harte welkom. De toegangsprijs bedraagt € 10,- en is inclusief 1 consumptie in de pauze. De toegang is gratis voor kinderen tot 12 jaar.

Adres:
Bethlehemkerk van der Palmpad 1
Plaats:
Papendrecht (Boek overnachting in Papendrecht)
Dagje uit in Papendrecht | Activiteiten Zuid-Holland

Provincie:
Zuid-Holland

Thema:
Pasen
Soort:
Klassiek (meer klassieke concerten)
Uitvoering:
Meerdere koren
Doelgroep:
Alle leeftijden
Anders:
lijdenstijd

Uitvoerenden:
Christelijk Krimpens Mannenkoor uit Krimpen aan den IJssel en het Christelijk Gemengd koor Asaf uit Papendrecht beiden onder leiding van dirigent Hans van Blijderveen
organist Arie van der Vlist, hoboïste Jolanda Visser, Severin van Dijk op de dwarsfluit, tenor Jeroen de Vaal en bas Sander Heutinck.

Entreeprijs volwassenen:
€ 10,00
Entreeprijs kinderen:
Gratis

Rolstoeltoegankelijk:
Ja
Weer:
Overdekt

Meer concerten:
Alle concerten van Chr. Krimpens mannenkoor.

Kaarten:
bij koorleden en aan de kassa

Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2008-02-28 23:21:56

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar