Christelijke Muziek & Concertagenda

Jongerenevent HeavenTalk Oud-Beijerland, Zuid-Holland


Naam:
Jongerenevent HeavenTalk
Datum:
1 maart 2008

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
19:30u - 22:00u
Omschrijving:

Zaterdag 1 maart organiseert de Evangelische Gemeente Hoeksche Waard (EGHW) weer een HeavenTalk. Dit christelijke jongerenevent zal gehouden worden in de aula van de CSG aan de Randweg 2.

Een avond voor en door jongeren met als thema: “You’ve God mail.” Wie zou dat niet willen?! Een briefje uit de hemel, een sms, mailtje of een krabbel op je hyves. Gewoon om te weten waar je aan toe bent. God wil in contact met jou komen! Nieuwsgierig hoe? Kom naar HeavenTalk op 1 maart!! Deze keer zal spreker Geert Balder komen spreken over dit thema. De grote live-band Limpid, die eerder optredens verzorgde voor duizenden jongeren, zal de avond muzikaal vullen.

Al eerder organiseerde het Heaven-event team -een groep enthousiaste jongeren uit de Hoeksche Waard- avonden met verwante thema’s, zoals ‘Alles op z’n kop’, ‘Impossible?’ en ‘u can make the diffrnz!’. “Die avonden waren echt super!” aldus Laurens Lagerwerf, één van de organisatoren. “We verwachten deze keer zo’n 300-400 jonge gasten in de zaal, iedereen is welkom.”

Op deze avond willen we mensen laten proeven van wat het christelijke geloof is. “Veel mensen willen weten wie God is en zijn op zoek naar een antwoord op allerlei levensvragen. Wij willen daarom op de avond ook laten weten waar het om gaat en nergens om heen draaien,” “Kortom: een gaaf programma en toch straight to the point.”

Zaterdag 1 maart zal de zaal om 19:30 open gaan. Toegang is gratis. Voor meer informatie kunt u terecht op www.HeavenTalk.nl of mailen naar info@HeavenTalk.nl

Adres:
Aula v/d CSG, Randweg 2
Postcode:
3263 RA
Plaats:
Oud-Beijerland (Boek overnachting in Oud-Beijerland)
Dagje uit in Oud-Beijerland | Activiteiten Zuid-Holland

Provincie:
Zuid-Holland

Thema:
Evangelisatie
Soort:
Praise (meer praiseconcerten)
Uitvoering:
Anders
Doelgroep:
Jongeren

Uitvoerenden:
Limpid
Geert Balder
Dansgroep Walk By Faith

Entreeprijs volwassenen:
Gratis
Entreeprijs kinderen:
Gratis
Speciale actie:
Nodig vrienden uit met e-cards en win CD-bon

Rolstoeltoegankelijk:
Ja
Weer:
Overdekt
Invalidentoilet:
Nee

Internetadres:
http://www.heaventalk.nl
Email adres:
info apenstaartje heaventalk.nl
Meer concerten:
Alle concerten van HeavenTalk.


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2008-02-15 01:57:10

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar