Christelijke Muziek & Concertagenda

Tzahal - Israel Defence Force Den Haag, Zuid-Holland


Naam:
Tzahal - Israel Defence Force
Datum:
25 februari 2008

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
19:30u - 21:30u
Beluister geluidsfragment
Omschrijving:

Een zang- en muziekgroep van het Israëlische leger, Tzahal, geeft eind februari a.s. drie spetterende concerten in achtereenvolgens
Den Haag (Sporthal Ockenburgh, maandag 25 februari),
Drachten (Theater De Lawei, woensdag 27 februari) en
Barneveld (Veluwehal, donderdag 28 februari).

De concerten beginnen om 19.30 uur en zijn rond 22.00 uur afgelopen.
Jongens en meiden in Israël moeten op hun 18e een tijd in het leger. De meest getalenteerde en muzikale militairen mogen een jaar deel uitmaken van de band van Tzahal. Het repertoire van de populaire groep bestaat uit liederen met bijbel- en eigentijdse teksten. Eerdere tournees in 2006 en 2007 trokken enkele duizenden enthousiaste bezoekers. De organisatie is ook deze keer in handen van de stichting Christenen voor Israël, in samenwerking met de stichting Collectieve Israël Actie.

“Al in de legers van koning David, 3.000 jaar geleden, zongen de soldaten van Israël voordat ze ten strijde trokken,” aldus een woordvoerder van Christenen voor Israël. “Maar ook tijdens het gevecht werd er gezongen, als een soort gebedsgroep. Dus niet iedereen vocht: er was een kleine zang- en muziekgroep, die in alle oorlogen van Israël achter de linies actief was. Dat waren de full-time muzikanten en zangers in het leger, en die zijn er nu nog. In vredestijd bezoeken ze geregeld de diverse legeronderdelen in hun eigen land en bij uitzondering gaan ze naar het buitenland, zoals in februari a.s.”.
Kaarten à € 7,50 zijn verkrijgbaar door te mailen naar info@christenenvoorisrael.nl, of kijk op www.isreality.nl, of bel 033-422 0404

Adres:
Sporthal Ockenburg
Postcode:
2554 BX
Plaats:
Den Haag (Boek overnachting in Den Haag)
Dagje uit in Den Haag | Activiteiten Zuid-Holland

Provincie:
Zuid-Holland

Thema:
Anders
Soort:
Anders (meer concerten)
Uitvoering:
Band


Entreeprijs:
€ 7,50


Internetadres:
http://www.christenenvoorisrael.nl
Email adres:
secretariaat apenstaartje christenvoorisrael.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Tzahal - Israel Defence Force.
Telefoon:
033-2458824


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2008-02-12 10:33:03

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar