Christelijke Muziek & Concertagenda

CONCERT CELEBRATE ORCHESTRA & CHOIR Amersfoort Amersfoort, Utrecht


Naam:
CONCERT CELEBRATE ORCHESTRA & CHOIR Amersfoort
Datum:
16 februari 2008

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
19u - 30u
Omschrijving:

Graag willen wij u uitnodigen voor een fantastische avond met Celebrate Orchestra & Choir!! Voor wie het nog niet weet: Celebrate is een enthousiaste groep mensen uit heel Nederland die door middel van muziek de naam van God groot willen maken.

Het koor bestaat nu al ruim 20 jaar. Het orkest is in 2000 toegevoegd, met onder andere een blazerssectie met complete Big Band bezetting en een strijkers en houtgroep. In deze samenstelling is Celebrate uniek op het gebied van gospelmuziek in Europa. Celebrate geeft iedere maand een concert in Nederland en gaat daarnaast regelmatig op tournee naar andere landen.

Met 28 musici en 22 zangers brengen wij een geheel nieuw indrukwekkend programma met als titel: ‘So great His love’. Hiermee willen wij mensen bemoedigen en vertellen van de grote liefde van God. Dit doen wij door middel van zang, muziek en dans, ondersteund met licht en videobeelden. Meeslepend, uitbundig, nadenkend en uitnodigend. Het programma kent verschillende muziekstijlen, waaronder vocale en instrumentale stukken, swingende gospel en schitterende ballads. Kortom: een avond voor iedereen, een avond om niet te missen!

Adres:
De Lichtkring : Laan van Emiclaer 1
Plaats:
Amersfoort (Boek overnachting in Amersfoort)
Dagje uit in Amersfoort | Activiteiten Utrecht

Provincie:
Utrecht

Thema:
Anders
Soort:
Worship (meer worship)
Uitvoering:
Anders
Anders:
KOOR EN COMPLEET ORKEST!


Entreeprijs:
Gratis

Rolstoeltoegankelijk:
Onbekend
Weer:
Overdekt

Internetadres:
http://www.celebrate-orchestra.nl
Email adres:
info apenstaartje selmer.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Celebrate Orchestra & Choir.
Telefoon:
06-12125233


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2008-02-01 16:48:15

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar