Christelijke Muziek & Concertagenda

Make Up Your Mind & Another Language Almkerk, Noord-Brabant


Naam:
Make Up Your Mind & Another Language
Datum:
29 maart 2008

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
20:00u - 00:00u

Omschrijving:

Vol trots presenteren wij: Make Up Your Mind!! Op zaterdag 29 maart is het zover en dan zullen ze De Pomp plat spelen! Al 2 keer eerder stonden ze voor het pomppubliek! In 2003 in De Pomp zelf en begin 2005 tijdens ons Ten Years and Running Festival ter ere van ons 10 jarig jubileum. Maar nu zijn ze dus terug! In het voorprogramma zal regioband Another Language ons opwarmen voor een avondje springen wat ons nog lang zal heugen! Na Another Language wordt het een echte Ska-Punk-Party!

Make Up Your Mind

Voorstellen is al bijna niet meer nodig, Make Up Your Mind is al bijna een klassieker te noemen in het Nederlandse reliscene! In het jaar 2000 startte de band en veroverde heel nederland, en zelfs europa, nu meer dan 100 optredens zijn ze weer terug! En hoe?! Onlangs brachten ze een nieuw album uit: Tup te Dup!

Ze karakteriseren zich zelf als Ska-punk ‘n Roll party band!! En dat belooft wat! Voetjes van de vloer! Vooral live zijn ze sterk, aanstekend en opzwepend! Daarnaast bezorgen ze je een een radicale boodschap: forcing you to 'make up you mind'.

Hun muziek lijkt op die van The O.C. Supertones, Less Than Jake, Five Iron Frenzy, Mad Caddies, New Found Glory, Blink 182 en op nog veel meer punk, ska, alternative, rock, metal, en hardcore bands! Ze stonden al op groote podia! O.a op het Flevo Festival, Christmas Rocknight en in de Melkweg!

Na Another Language zal na een korte pauze Make Up Your Mind aftrappen! Wil je meer weten van deze band en wat muziek luisteren? Check. www.makeupyourmind.nl

Another Language

In 2004 was er een idee om met vier vrienden een band te starten. Ze begonnen met wat covers om hierna eigen nummers te schrijven en te spelen. Na een aantal muzikantwissels zijn er begin 2007 nog maar twee van de oorspronkelijke vier leden. Na een aantal maanden van bezinning besloten Geert en Dirkjan toch om door te gaan. Ze begonnen nieuwe nummers te schrijven waaronder Tears of Desire en What’s left of Me. Na de periode van bezinning is de band ook overgestapt van van meer Symfonische Rock naar Metal/Rock. .Omdat ze nog maar met z’n tweeën waren overgebleven moesten er nieuwe mensen worden aangetrokken. Cella v/d Stelt uit Almkerk deed als eerst haar intrede om de zang voor haar rekening te nemen. Al snel hierna kwam Jesse van Loon die de bas voor zijn partij nam en een nieuwe formatie was compleet.Wil je meer weten over deze band?! Check www.anotherlanguage.nl

Another Language zal op 29 Maart in het voorprogramma staan! Om 20:00 is De Pomp open en om 21:00 zal Another Lanuage aftrappen! Entree = 6 euro

Adres:
De Pomp, Sportlaan 7
Plaats:
Almkerk (Boek overnachting in Almkerk)
Dagje uit in Almkerk | Activiteiten Noord-Brabant

Provincie:
Noord-Brabant

Thema:
Anders
Soort:
Rock (meer rockconcerten)
Uitvoering:
Band


Entreeprijs:
€ 6,00


Internetadres:
http://www.depomp.com
Email adres:
contact apenstaartje depomp.com
Meer concerten:
Alle concerten van De Pomp.
Telefoon:
0629340114

Kaarten:
Aan de deur

Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2008-01-23 20:23:20

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar