Christelijke Muziek & Concertagenda

Sharon Kips en ds. Dick van Keulen op kerstavond ! Veenendaal, Utrecht


Naam:
Sharon Kips en ds. Dick van Keulen op kerstavond !
Datum:
24 december 2007

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
19:30u - 21:30u
Omschrijving:

Stichting The Waterfall Veenendaal sluit het jaar af met een spetterende kerstnachtdienst. Jong en oud zijn maandagavond 24 december a.s. welkom op de vertrouwde locatie: Sporthal West in Veenendaal. Uiteraard staat het Kerstevangelie centraal. Maar dan op de manier zoals jongeren die inmiddels van The Waterfall kennen. Een dienst dus met een duidelijke boodschap, welke deze keer wordt vertolkt door ds. Dick van Keulen. Er is veel ruimte voor muziek met radicale teksten in een modern jasje, en op deze bijzondere avond zullen natuurlijk ook de meer traditionele kerstliederen niet ontbreken. En er is een bijzondere gast! Sharon Kips, winnares van de X-factor, zal tijdens de dienst enkele kerstnummers ten gehore brengen.

Sharon Kips
De 23-jarige zangeres is door haar televisiedebuut inmiddels in heel Nederland bekend. Maar ook daarvoor was ze geen onbekende in muziekland. Ze maakte namelijk al deel uit van de formatie Gospel Boulevard. Sharon is heel duidelijk over haar geloof : “Het geeft mij houvast, houdt mijn voeten stevig op de grond. Het geloof laat me zien dat ik mag zijn wie ik ben.” Haar muzikale inspiratiebronnen zijn onder meer Whitney Houston en gospeldirigent Kirk Franklin. Talentvolle artiesten met bezieling en passie. Daar draait het ook voor Sharon om. “Een liedje moet voor mij iets uitdragen, een verhaal vertellen. Alleen dan kun je mensen raken, hen aan het denken zetten.”

Interkerkelijk
The Waterfall is een interkerkelijke stichting die vier keer per jaar jeugddiensten organiseert die niet gebonden zijn aan een kerkelijke gemeente. The Waterfall wil jongeren bemoedigen en enthousiasmeren in het geloof en met die stimulans weer terugsturen naar hun eigen kerkelijke gemeente, school en vriendengroep.

Kerstavond
De dienst op kerstavond begint om 19.30. Vanaf 19.00 uur is de zaal open. De toegang is gratis, wel is er een collecte voor de onkosten voor The Waterfall. Na afloop is er buiten warme chocolademelk verkrijgbaar.

Info: www.thewaterfall.nl
Datum: maandag 24 december van 19.30 tot 21.30 uur (Zaal open 19.00 uur)
Locatie: Sporthal West Veenendaal

Adres:
Sporthal West
Postcode:
3905SL
Plaats:
Veenendaal (Boek overnachting in Veenendaal)
Dagje uit in Veenendaal | Activiteiten Utrecht

Provincie:
Utrecht

Thema:
Kerst
Soort:
Praise (meer praiseconcerten)
Uitvoering:
Band
Doelgroep:
Jongeren

Uitvoerenden:
* Sharon Kips;
* Ds. Dick van Keulen;
* Stonewashed.

Entreeprijs volwassenen:
Gratis
Entreeprijs kinderen:
Gratis

Rolstoeltoegankelijk:
Ja
Weer:
Overdekt
Invalidentoilet:
Ja

Internetadres:
http://www.thewaterfall.nl
Email adres:
info apenstaartje thewaterfall.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Sharon Kips, Stonewashed, ds. Dick van Keulen.
Telefoon:
0318-529997


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2007-12-13 13:19:24

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar