Christelijke Muziek & Concertagenda

Jubileumconcert Chr. muziekver. Harpe Davids Schiedam, Zuid-Holland


Naam:
Jubileumconcert Chr. muziekver. Harpe Davids
Datum:
25 maart 2006

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
19:30u - 22:30u
Omschrijving:

Op zaterdag 25 maart 2006 zal de chr. muziekvereniging "Harpe Davids" - Schiedam een groots jubileumconcert voor haar donateurs en belangstellenden organiseren in het Fortis Theater a/d Schie, Stadserf 1 te Schiedam; een van de mooiste theaters van ons land!

Medewerking aan deze avond zal verleend worden door het harmonieorkest o.l.v. Jos den Boer, de drumfanfare o.l.v. André Leer, het B-orkest (het opleidingsorkest) o.l.v. Tijn Kemps en de majorettengroepen/twirlteams "The Yellow Rainbows" van de vereniging. Afzonderlijk en ook veel gezamenlijk zullen deze afdelingen van "Harpe Davids" diverse optredens verzorgen.

Als speciale gast zal Ernst Daniël Smid aanwezig zijn om met de diverse afdelingen van Harpe Davids muzikaal samen te werken.

Op het programma o.a.: "Toreador" uit de opera Carmen (Bizet), "Summertime" (Gershwin),

"Het dorp" (J. Ferrat), "Anthem" uit musical Chess (Ulvaeus/Andersson), "McArthur Park" (Webb) en de muzikale afsluiter "You'll never walk alone" (Hammerstein en Rodgers)

Daarnaast verzorgen de twirlteams "The Yellow Rainbows" van de vereniging een muzikale show op muziek van de popgroep Queen.

De avond begint om 19.30 uur en zal tot ongeveer 22.30 uur duren.

Kaarten a €15,00 voor dit concert kunt u d.m.v. onderstaand strookje bestellen.

Voor meer informatie: tel.: 010-4491591 of e-mail secretariaat@harpedavids.nl

Wij hopen u op deze avond te begroeten.Met vriendelijke groeten, namens het bestuur van “Harpe Davids”,J. C. Labots, secretaris

Bij voorbaat hartelijk dank.Adres:
Theater ad Schie
Plaats:
Schiedam (Boek overnachting in Schiedam)
Dagje uit in Schiedam | Activiteiten Zuid-Holland

Provincie:
Zuid-Holland

Thema:
Jubileum
Soort:
Anders (meer concerten)
Uitvoering:
Orkest
Doelgroep:
Alle leeftijden

Uitvoerenden:
Harmonieorkest o.l.v. Jos den Boer, de drumfanfare o.l.v. André Leer, het B-orkest (het opleidingsorkest) o.l.v. Tijn Kemps en de majorettengroepen/twirlteams "The Yellow Rainbows" van de vereniging. Afzonderlijk en ook veel gezamenlijk zullen deze afdelingen van "Harpe Davids" diverse optredens verzorgen.

Als speciale gast zal Ernst Daniël Smid aanwezig zijn om met de diverse afdelingen van Harpe Davids muzikaal samen te werken.Entreeprijs:
€ 15,00

Rolstoeltoegankelijk:
Ja
Weer:
Overdekt

Internetadres:
http://www.harpedavids.nl
Telefoon:
010-4491591

Kaarten:
zie www.harpedavids.nl

Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2007-01-22 20:08:19

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.