Christelijke Muziek & Concertagenda

Bill & Gloria Gaither And Their Homecoming Friends Rotterdam, Zuid-Holland


Naam:
Bill & Gloria Gaither And Their Homecoming Friends
Datum:
14 maart 2008

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
20:00u - 23:00u
Omschrijving:

Eindelijk is het zo ver! Voor de allereerste keer komen de Gaithers met hun muziekvrienden naar Nederland om hier een uitgebreide avond te verzorgen in hun beroemde en geliefde 'Homecoming' traditie! Op vrijdag 14 maart 2008 staat het uitgebreide gezelschap in Ahoy in Rotterdam.

Al jaren waarderen duizenden in Nederland de muziek van ‘de Gaithers’, zoals Bill & Gloria kortweg vaak genoemd worden. En al even lang klinkt de vraag: wanneer komen de Gaithers naar Nederland? Op 14 maart 2008 wordt het lange wachten beloond met een uniek concert.

De gemoedelijke mix van authentieke gospel en southern gospel en vooral de sfeer bij de zogeheten ‘Homecoming’ concerten is bijna legendarisch. Een concert met Bill & Gloria en hun muzikale vrienden staat altijd garant voor meezingen, humor, talloze meeslepende verhalen bij de liederen, authentieke gospel, southern gospel en vooral: meezingen.

In Rotterdam zullen de Gaithers optreden zoals dit op de vele ‘Homecoming’ video’s gebeurt. De Gaithers worden dan ook bijgestaan door de absolute top van het (southern) gospel genre. Zo zullen de Gaither Vocal Band (met o.a. Guy Penrod), Jeff & Sheri Easter, Ernie Haase & Signature Sound, Gordon Mote en Janet Paschal ook optreden. Al deze artiesten zijn op zichzelf al geliefd; in Ahoy betreden ze samen het podium. Mis het dus niet: dit concert belooft een hoogtepunt van het jaar te worden voor jong en oud!

Bill & Gloria Gaither zijn een begrip en niet alleen omdat zij honderden geliefde liederen hebben geschreven (waaronder 'Because He Lives'/ Omdat Hij Leeft'); ze hebben gospelmuziek gevormd en een invloed gehad op tientallen artiesten van vandaag.

Binnenkort wordt een Nederlandse site gelanceerd voor de Gaithers met hierop nadere informatie over de muziek en het concert. Het concert wordt georganiseerd door GMI Music (www.gmi.nl) en Verburg Services (www.worshipeurope.com). Kaarten kosten € 30 (veld) en € 25 (ring) in de voorverkoop t/m 14 januari 2008 en daarna € 32,50 (veld) en € 27,50 (ring).Kaarten zijn te bestellen op www.worshipeurope.com.

Adres:
Ahoy Rotterdam
Plaats:
Rotterdam (Boek overnachting in Rotterdam)
Dagje uit in Rotterdam | Activiteiten Zuid-Holland

Provincie:
Zuid-Holland

Thema:
Anders
Soort:
Gospel (meer gospelconcerten)
Uitvoering:
Ensemble
Doelgroep:
Alle leeftijden

Uitvoerenden:
Bill & Gloria Gaither
Guy Penrod
Gaither Vocal Band
Ernie Haase & Signature Sound
Gordon Mote
Janet Paschal
e.a.

Entreeprijs volwassenen:
€ 25,00
Entreeprijs kinderen:
€ 25,00

Rolstoeltoegankelijk:
Ja
Weer:
Overdekt
Invalidentoilet:
Ja

Internetadres:
http://www.worshipeurope.com/
Email adres:
sanderw apenstaartje gmi.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Bill & Gloria Gaither.


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2007-11-27 09:44:52

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar