Christelijke Muziek & Concertagenda

KERSTCONCERT met RON KENOLY Eindhoven, Noord-Brabant


Naam:
KERSTCONCERT met RON KENOLY
Datum:
21 december 2007

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
19:30u - u

Omschrijving:

Al jaren staat Ron Kenoly aan de top in gospelmuziek. Hij is uitgegroeid tot een van de meest invloedrijke gospelartiesten en aanbiddingleiders die door middel van zijn muziek en projecten wereldwijd grote samenkomsten bereikt. In 1983 heeft hij zijn eerste gospelalbum uitgebracht “You ought to listen to this”. In 2002 had hij inmiddels 11 albums op zijn naam met o.a. de bekende hits “Lift Him up”, “Jubilee”, Can’t stop praising His name” en nog vele anderen. Met zijn albums heeft Ron Kenoly diverse muziekawards gewonnen, vele gastoptredens gedaan voor bekende tv-shows en daarnaast nog een eigen muzieklabel opgericht.

Op vrijdagavond 21 december organiseert House of Champions Int’l een speciaal Ron Kenoly kerstconcert in de Effenaar in Eindhoven. Samen met zijn zoon, Sam Kenoly, van ‘The Kenoly Brothers’, zijn liveband, vocalisten en dansers zal er een daverend optreden gegeven worden.
Kenoly is niet alleen een gospelartiest, tekstschrijver, producent maar ook een musicalschrijver. Na het concert zal namelijk het kerstmusical ‘The Perfect Gift’ gespeeld worden speciaal voor de warme feestdagen. De musical is een zelfgeschreven, moderne, versie van het traditionele kerstverhaal en wordt door de schrijver ook wel een ‘Praisical’ genoemd. De musical is opgebouwd uit diverse muziekstijlen, zoals klassiek, hip-hop, rock en pop en bevat ook bekende kerstliederen.
Kenoly en zijn team hebben wereldwijd succes met de musical en brachten dit vorig jaar december voor het eerst naar Nederland. De verwachtingen zijn hoog en het belooft een waanzinnige, swingende en wervelende avond te worden in feestelijke kerstsferen.

Adres:
Effenaar - Dommelstraat 2
Postcode:
5611CK
Plaats:
Eindhoven (Boek overnachting in Eindhoven)
Dagje uit in Eindhoven | Activiteiten Noord-Brabant

Provincie:
Noord-Brabant

Thema:
Kerst
Soort:
Gospel (meer gospelconcerten)
Uitvoering:
Ko(o)r(en) en Samenzang
Doelgroep:
Alle leeftijden


Entreeprijs:
€ 20,00


Internetadres:
http://www.championslife.org
Email adres:
info apenstaartje championslife.org
Meer concerten:
Alle concerten van House of Champions International.


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2024-11-07 00:00:00

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar