Christelijke Muziek & Concertagenda

Kerstkindershow Rotterdam, Zuid-Holland


Naam:
Kerstkindershow
Datum:
26 december 2007

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
18.00u - 19.30u
Omschrijving:

'Hoezo vredelievend’ for House of Hope in Rotterdam

Rotterdam - Cabaretier Ruurd Walinga uit Leeuwarden komt met een speciale kinderkerstshow. Hij speelt de voorstelling ‘Hoezo vredelievend?’ op Tweede Kerstdag in scholengemeenschap de Swaeff op de Carnissesingel in Rotterdam om 18.00 uur. Dit gebeurt op uitnodiging van House of Hope. Het programma op woensdag 26 december duurt tot ongeveer half acht. Halverwege krijgen de kinderen pannenkoeken. Voor de ouders is er een ander programma.
De kerstshow van Walinga heeft twee gezichten. Voor de pauze is hij boos over van alles en nog wat. Samen met de kinderen slaat de cabaretier er in het begin van het programma volop op los, legt hij uit wat het is om een boze bui te hebben, gaat hij stampvoeten en met tanden knarsen, maakt hij een boosheids-top-tien en houdt hij een wedstrijd boos kijken.
In het tweede deel gaat alles anders, geeft hij een spoedcursus vrienden maken en onthult hij wie je grootste vriend wil zijn. Per slot van rekening is het kerstkindje de baas van de vrede en kinderen zijn in zijn rijk de belangrijkste mensen.
House of Hope is een sociaal project in de Tarwewijk in Rotterdam waar mensen elkaar ontmoeten uit allerlei volken en culturen en van alle leeftijden. Voor kinderen zijn er elke week clubs. In 2005 kreeg House of Hope de Rotterdamse vrijwilligersprijs in de categorie educatief en sociaal-cultureel.
Of kijk op: www.houseofhope.nl

Adres:
de Swaeff, Carnissesingel
Plaats:
Rotterdam (Boek overnachting in Rotterdam)
Dagje uit in Rotterdam | Activiteiten Zuid-Holland

Provincie:
Zuid-Holland

Thema:
Kerst
Soort:
Cabaret (meer cabaret)
Uitvoering:
Solist(en)
Doelgroep:
Kinderen

Uitvoerenden:
cabaretier Ruurd Walinga

Entreeprijs volwassenen:
Gratis
Entreeprijs kinderen:
Gratis


Internetadres:
http://www.waterinwijn.nl
Email adres:
cabaret apenstaartje waterinwijn.nl
Meer concerten:
Alle concerten van St Water in Wijn.
Telefoon:
06-23449545


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2007-11-19 19:57:35

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar