Christelijke Muziek & Concertagenda

PraiseRockBand "InSalvation" Hattem, Gelderland


Naam:
PraiseRockBand "InSalvation"
Datum:
17 november 2007

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
19:30u - 22:00u
Omschrijving:

Band ‘InSalvation’ naar Hattem www.insalvation.com

Mischien had je al van ze gehoord: InSalvation is een jonge praiserockband die bestaat uit enthousiaste en talentvolle muzikanten en zangers uit alle delen van Nederland. Ze gaan helemaal voor hun muzikale passie die onlosmakelijk is verbonden met hun passie voor Jezus. Veel van hen hebben hun achtergrond in de HQ school. Naast hun optreden op Opwekking (HQ event) en EO’s Wervelweekends staan ze dit jaar ook in Hattem. Op dit moment werkt ‘InSalvation’ aan een eigen CD.


Biografie
Martijn, Tjerk & Sjoerd studeren tijdens het schooljaar 2005/2006 af aan de HQ school Bible and Arts te Voorthuizen. Alle drie delen een grote passie voor muziek . Deze gezamelijke droom resulteert tijdens de zomer van 2006 in ‘InSalvation’, een band die naast frisse eigentijdse muziek en uitstraling veel meer te bieden heeft! De mooiste boodschap die er is. Jezus als vriend voor ieder mens! Aan het eind van Augustus 2006 komen Jafeth en Thamara bij de band. In September komt Niels binnen en daarmee is InSalvation compleet.
Daarna ging ’t snel: optredens op EO’s Wervelweekends, een eerste tour en optredens op Opwekking’s Pinksterconferentie.

Insalvation betekend letterlijk: in verlossing. Ze weten zich verlost door het offer van Jezus, vandaar ‘InSalvation’. De wens van ‘InSalvation’ is jonge mensen ontmoeten bij hun optredens die niet alleen een bandje op het toneel zullen zien maar door ‘InSalvation’ heen Jezus Christus zal ervaren.

“Insalvation: Een band die Jezus weerspiegelt. Hoe? Het gebeurd gewoon. Eerlijk, gepassioneerd, vol Leven en ook nog strevend naar kwaliteit.”
Jirska Bronder, Coordinator EO-Ronduit.

“Wat mij steeds weer raakt aan deze band is hun eerlijk verlangen om groepen mensen simpelweg van dienst te zijn door muziek. Ze trekken de aandacht naar zichzelf toe, maar richten hun publiek op God. Dat siert deze band! Het rauwe enthousiasme spat van de band af. Tel daar hun muzikale talent bij op en je kunt rekenen op een hele mooie avond met InSalvation”
Martin Brand, zanger en spreker


‘InSalvation’: (www.insalvation.com)
Zaterdag 17 november
GasthuisKerk te Hattem (achterstraat 11)

19.30 (zaal open 19.00 uur). Entree gratis, er is wel een collecte

Adres:
GasthuisKerk (Achterstraat 11)
Plaats:
Hattem (Boek overnachting in Hattem)
Dagje uit in Hattem | Activiteiten Gelderland

Provincie:
Gelderland

Thema:
Anders
Soort:
Worship (meer worship)
Uitvoering:
Band


Entreeprijs:
Gratis

Rolstoeltoegankelijk:
Ja
Weer:
Overdekt

Internetadres:
http://www.insalvation.com
Meer concerten:
Alle concerten van onbekend.


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2007-11-30 09:50:40

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar