Christelijke Muziek & Concertagenda

The Spirit That Guides Us Arnhem, Gelderland


Naam:
The Spirit That Guides Us
Datum:
7 november 2007

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
19:00u - u
Omschrijving:

Het internationale gezelschap The spirit that guides us is weer op tour en wij van de goudvishal hebben ze graag nog een keer terug om wederom het dak eraf te spelen. Ze stonden aan de wieg van een nieuwe beweging welke hardcore met indie rock versmolt. Zonder zich te verbergen achter een bepaald bedacht imago brengen ze hun nummer met hartstocht en passie.

Greyline (Progressieve Post-Metal) Dit vijftal doet dingen met hardcore en metal, precies zoals je ze graag wilt horen. Agressiviteit, creativiteit, melodie en dynamiek worden afgeleverd in lekker geproduceerde, knallende tracks.

So called celeste deze band uit noord holland zal de aftrap geven. Ze hebben al veel aandacht op zichzelf kunnen vestigen de laatste paar maanden. moeilijk doen met omschrijvingen van wat voor muziek ze nu precies maken is aan deze heren niet besteed ze komen gewoon om een flink potje te rocken.

Adres:
Goudvishal, vijfzinnenstraat 103
Plaats:
Arnhem (Boek overnachting in Arnhem)
Dagje uit in Arnhem | Activiteiten Gelderland

Provincie:
Gelderland

Thema:
Anders
Soort:
Rock (meer rockconcerten)
Uitvoering:
Band


Entreeprijs:
€ 8,00

Weer:
Overdekt

Meer concerten:
Alle concerten van Emma Schaufeli.


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2007-11-30 09:50:40

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar