Christelijke Muziek & Concertagenda

Spetterend Kerstconcert Gerald Troost & Angelique (idols) Maassluis, Zuid-Holland


Naam:
Spetterend Kerstconcert Gerald Troost & Angelique (idols)
Datum:
22 december 2007

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
20:00u - 22:30u
Omschrijving:

Samen geven Gerald Troost en Angelique een spetterend Kerstconcert in de prachtige theatervormige Immanuelkerk in Maassluis. Gerald neemt zijn voltallige band mee voor dit unieke concert. Eeen absolute aanrader voor jong en oud. Met dit concert willen we iets betekenen voor de allerarmsten. Hulporganisatie Dorcas en Stichting AK Maassluis geven een korte presentatie op deze avond. Laat uw hart spreken en kom naar dit prachtige kerstconcert.

Gerald Troost is een zanger en schrijver/componist afkomstig uit Veenendaal. Gerald Troost weet zich te onderscheiden door een diepe tekstuele inhoud te combineren met een frisse muzikale omlijsting en een overtuigende podiumpresentatie. Na een aantal bands is Gerald Troost zich vanaf het jaar 2000 gaan richten op soloprojecten. De CD’s ‘Met andere ogen’, ‘Eindeloos’, ‘Bovennatuurlijk’ en ‘Intens’ maakten een grote indruk op een gevarieerd publiek. Binnen korte tijd groeiden songs als ‘Thuis’, ‘Een parel’ en 100% uit tot ware klassiekers!

Angelique: Na lovende kritieken van de vakjury van Idols III, levert zangeres Angelique haar eerste album af: ’Free’. Met een fenomenale stem en een sprankelende performance, heeft de veelbelovende zangeresbewezen dat ze terecht tot de top van de moderne music business gerekend mag worden. Laat je pakken door songs recht uit haar hart! Shopmanager Angelique Koorndijk heeft in 1989 meegedaan aan de Soundmixshow van Henny Huisman. Zij vertolkte daar een nummer van Anita Baker: You bring me joy. In 1999 tekende Angelique al eens een platencontract bij BMG, op het moment dat niemand minder dan juryvoorzitter Henkjan Smits daar A&R-manager was. Onder de naam Shanique nam ze toen twee singles op: Never wanna feel en Spend da night.

Kaarten zijn € 12,50 en zeer binnenkort te verkrijgen op interticket.nl.

Met vriendelijke groet,

Steph van Namen
2gather

Adres:
Immanuelkerk, Lange Boonestr. 5 Maassluis
Postcode:
3142cc
Plaats:
Maassluis (Boek overnachting in Maassluis)
Dagje uit in Maassluis | Activiteiten Zuid-Holland

Provincie:
Zuid-Holland

Thema:
Kerst
Soort:
Gospel (meer gospelconcerten)
Uitvoering:
Band
Doelgroep:
Alle leeftijden

Uitvoerenden:
Gerald Troost en Band
Angelique (Idols)

Entreeprijs volwassenen:
€ 12,50
Entreeprijs kinderen:
€ 12,50

Rolstoeltoegankelijk:
Ja
Weer:
Overdekt
Invalidentoilet:
Ja
Lift:
Nee

Email adres:
info apenstaartje steph.nl
Meer concerten:
Alle concerten van 2gather.
Telefoon:
0105913026

Kaarten:
interticket.nl

Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2007-11-30 09:50:40

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar