Christelijke Muziek & Concertagenda

Vaarwel Concert Dordrecht, Zuid-Holland


Naam:
Vaarwel Concert
Datum:
26 mei 2024
Tijd:
14:30u - 16:15u

Omschrijving:

Het Vaarwel Concert is het afscheid, de laatste keer dat KNA optreedt voor zijn publiek in de stad, waar het 126 jaar geleden werd opgericht. Nu is de tijd aangebroken om te stoppen. Een weloverwogen besluit ligt hieraan de grondslag. Door veroudering en de snelle verandering van maatschappij en cultuur ontbreekt de basis om door te gaan. De tijd om afscheid te nemen is gekomen.

Het concert wordt het afscheid van dirigent Hans van der Toorn, die met pensioen gaat, welverdiend! En, het wordt het afscheid van ons publiek, donateurs, sponsoren en de liefhebbers van de koorzang. Daarmee komt er een einde aan het tijdperk waarin KNA op zijn wijze heeft bijgedragen aan de couleur locale van het culturele leven in Dordrecht, een periode met hoogte- en dieptepunten. De zangers van KNA zijn er trots op daarvan deel te hebben uitgemaakt. Afscheid nemen klinkt droef, maar het maakt ook trots. Trots terugkijken op al die mooie concerten, trots terugkijken op het plezier dat het beoefenen van de zangkunst met zich meebrengt. Het wordt een afscheid in stijl: een concert met als doel een mooi programma te presenteren dat lang zal worden herinnerd!

Adres:
Wilhelminakerk
Postcode:
3311 LD
Plaats:
Dordrecht (Boek overnachting in Dordrecht)
Dagje uit in Dordrecht | Activiteiten Zuid-Holland

Provincie:
Zuid-Holland

Thema:
Anders
Soort:
Klassiek (meer klassieke concerten)
Uitvoering:
Koor, Orkest en Solist(en)

Uitvoerenden:
Koninklijk Dordrechts Mannenkoor KNA
Soliste Anne Marie Anne Jacobs
Pianiste Caecilia Boschman

Entreeprijs volwassenen:
€ 12,50
Entreeprijs kinderen:
Gratis


Internetadres:
http://www.kna-dordrecht.nl
Email adres:
fred.van.os apenstaartje kpnmail.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Koninklijk Dordrechts Mannenkoor KNA.
Telefoon:
0620632713


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2024-04-19 11:50:21

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar