Christelijke Muziek & Concertagenda

Orgelconcert Francesca Ajossa Wateringen, Zuid-Holland


Naam:
Orgelconcert Francesca Ajossa
Datum:
6 april 2024

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
19:30u - 21:00u
Omschrijving:

Op zaterdag 6 april 2024 zal de jonge, getalenteerde organiste Francesca Ajossa (1999) voor de allereerste keer een orgelconcert verzorgen op het Bätz-Witteorgel van de Pleinkerk in Wateringen. Dit bijzondere concert belooft een muzikale ervaring te worden, die u niet wilt missen!
Francesca studeerde orgel en orgelcompositie aan het “Palestrina” Conservatorium in Cagliari, Italië, waar ze in 2018 haar bachelordiploma behaalde. Na haar bachelorstudie vervolgde ze haar opleiding bij Ben van Oosten aan het conservatorium van Rotterdam, waar ze in 2020 cum laude afstudeerde voor de Master of Music. In 2021 voltooide ze een master in Muziekpsychologie aan de Universiteit van York (Verenigd Koninkrijk). In 2023 rondde ze met succes haar masteropleiding “Claviorganum” af aan de Hochschule für Musik und Theater in Hamburg, Duitsland. Francesca treedt regelmatig op tijdens muziekfestivals in heel Europa.
Het programma van het concert is te lezen op www.orgelwateringen.nl.
Tijdens het concert kunt u de verrichtingen van Francesca en haar registranten volgen op vier grote schermen in de kerk.

Wees van harte welkom om te genieten van de prachtige klanken van het Bätz-Witteorgel en de virtuositeit van Francesca Ajossa.

Adres:
Plein 9
Postcode:
2291CH
Plaats:
Wateringen (Boek overnachting in Wateringen)
Dagje uit in Wateringen | Activiteiten Zuid-Holland

Provincie:
Zuid-Holland

Thema:
Anders
Soort:
Orgel (meer orgelconcerten)
Uitvoering:
Solist(en)


Entreeprijs volwassenen:
€ 9,00
Entreeprijs kinderen:
Gratis


Internetadres:
http://www.orgelwateringen.nl
Email adres:
info apenstaartje orgelwateringen.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Orgelcomité Wateringen.


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2024-03-12 14:04:59

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar