Christelijke Muziek & Concertagenda

Solovoorstelling 'ALLES IS VAN MIJ' met Manon Companjen in Catharinakapel Harderwijk, Gelderland


Naam:
Solovoorstelling 'ALLES IS VAN MIJ' met Manon Companjen in Catharinakapel
Datum:
20 maart 2024

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
20:00u - 21:30u
https://drive.google.com/file/d/18kT1VC33OBColAiHQa-Sz4kSh7oILjOf/view?usp=drive_web
Omschrijving:

Persoonlijk verhaal over geloof en hoop

Solovoorstelling Manon Companjen in Catharinakapel

REGIO – Manon Companjen komt met haar avondvullende theatervoorstelling ‘Alles is van mij’ naar de Catharinakapel in Harderwijk. In eigen Nederlandstalige kleinkunstliedjes vertelt ze haar persoonlijke verhaal over geloof en hoop, verpakt in humor en verbinding. De voorstellingen zijn op 2, 8, 20 en 22 maart.

Begeleid door Bas Gankema op piano en Riny Douma op percussie zingt Manon eigen liedjes over leven en doorleven. Over het omgaan met tegenslag en het omarmen van de shit in het leven. En over persoonlijke ontwikkeling en zelfacceptatie. “Alles wat en wie ik ben, komt tot leven. Daarmee wil ik anderen inspireren voor hun eigen leven.”

Anders denken, anders doen
“In de eerste helft van mijn leven dacht en keek ik op een bepaalde manier”, vertelt Manon. “Te lang brandde er alleen een waakvlammetje. In 2019 ontstond vanuit leegte en ruimte het verlangen om volop te leven en te bruisen. Het was tijd om uit mijn comfortzone te gaan: solo, on tour met eigen liedjes en een eigen verhaal. Tijd om anders te kijken en anders te doen. Hoe dan? Door de shit van 50 jaar leven te omarmen, om daarna los te laten.”

Over Manon
Manon Companjen is al van kinds af aan bezig met muziek. Een uit de hand gelopen hobby leidde tot een eigen band: I4U-music. Ook werkte ze mee aan diverse evenementen en geeft ze workshops. In 2017 en 2019 bracht ze haar eigen muzikale voorstelling ‘Achter de horizon ligt een Geheim’, over het geheim van ons bestaan. ‘Alles is van mij’ is haar eerste solovoorstelling.

De voorstelling ‘Alles is van mij’ is in de Catharinakapel, Kloosterplein 1 in Harderwijk. Aanvang: 20.00 uur. Duur: circa 1,5 uur. Kaarten zijn te koop op www.catharinakapel.nl (onder ‘Voorstellingen’). Prijs: 22,50 euro (voorverkoop tot en met 13 februari: 20 euro). Meer info ook op www.i4u-music.nl/alles-is-van-mij

Adres:
Klooster 1
Postcode:
3841EN
Plaats:
Harderwijk (Boek overnachting in Harderwijk)
Dagje uit in Harderwijk | Activiteiten Gelderland

Provincie:
Gelderland

Thema:
Anders
Soort:
Piano (meer pianoconcerten)
Uitvoering:
Piano en zang
Doelgroep:
Volwassenen

Uitvoerenden:
Manon Companjen (zang en theater) Begeleiding door: Bas Gankema op piano en Riny Douma op percussie

Entreeprijs volwassenen:
€ 22,50
Entreeprijs kinderen:
€ 22,50


Internetadres:
https://catharinakapel.nl/voorstellingen/
Meer concerten:
Alle concerten van Manon Companjen (zang en theater) Begeleiding door: Bas Gankema op piano en Riny Douma op percussie.


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2024-01-24 21:07:50

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar