Christelijke Muziek & Concertagenda

Exotische nomadentocht met sopraan Lilian Farahani Overveen, Noord-Holland


Naam:
Exotische nomadentocht met sopraan Lilian Farahani
Datum:
28 januari 2024

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
11.00u - 13.00u
Omschrijving:

Op zondag 28 januari treedt de Nederlands-Iraanse sopraan Lilian Farahani op in het gemeentehuis van Bloemendaal. In het liedprogramma 'Nomad' neemt ze je mee op een muzikale reis naar Frankrijk, Spanje en Perzië. Lilian stort zich daarbij vol overgave op de muziek van Ravel, Piazzolla, Vali, Dvorák en Ramirez. Ze wordt begeleid door pianist Maurice Lammerts van Bueren, een van de meest begenadigde liedbegeleiders van ons land.
Van de beschaafde ingetogenheid van het gangbare liedrecital is weinig sprake. Lilian kiest voor stevige vertolkingen, vol vuur en verbeelding. Zij heeft een aantrekkelijk, vol en dynamisch geluid. De liederen die Lilian tijdens het concert zingt zijn terug te vinden op haar tweede CD 'Nomad' die in januari 2024 uitkwam.

Lilian Farahani studeerde cum laude af aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag en de Dutch National Opera Academy in Amsterdam. Daarna volgde een voorspoedige carrière als opera-, lied- en concertzangeres. Sinds 2007 treedt ze als soliste regelmatig in binnen- en buitenland op. Bij De Nationale Opera schitterde ze in verschillende opera's. Verder soleerde ze bij het London Symphony Orchestra, het Residentie Orkest Den Haag, het Nederlands Kamerorkest, het Orkest van de Achttiende Eeuw en het Nederlands Blazers Ensemble.
Het concert begint om 11.00 uur (zaal open 10.30 uur). Een kaart kost € 24,-. Jongeren tot 26 jaar betalen €12,-. Kaarten zijn online te koop via www.muzenforum.nl en op de dag van het concert aan de zaal (alleen pinbetaling), Bloemendaalseweg 158 in Overveen. Bij de prijs is een kopje koffie of thee voorafgaand aan het concert inbegrepen. Bij het gemeentehuis van Bloemendaal kan gratis geparkeerd worden. Station Overveen bevindt zich op loopafstand.

Adres:
Bloemendaalseweg 158
Postcode:
2051GJ
Plaats:
Overveen (Boek overnachting in Overveen)
Dagje uit in Overveen | Activiteiten Noord-Holland

Provincie:
Noord-Holland

Thema:
Anders
Soort:
Klassiek (meer klassieke concerten)
Uitvoering:
Piano en zang
Doelgroep:
Alle leeftijden

Uitvoerenden:
sopraan Lilian Faharani en pianist Maurice Lammerts van Bueren

Entreeprijs volwassenen:
€ 24,00
Entreeprijs kinderen:
€ 12,00

Rolstoeltoegankelijk:
Ja
Weer:
Overdekt
Invalidentoilet:
Ja
Lift:
Ja

Internetadres:
http://www.muzenforum.nl
Email adres:
info apenstaartje muzenforum.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Muzenforum.

Kaarten:
https://muzenforum.nl/kaartverkoop-2/losse-kaarten/

Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2024-01-05 14:07:10

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar