Christelijke Muziek & Concertagenda

Allerzielenconcert Barokke Parels Utrecht, Utrecht


Naam:
Allerzielenconcert Barokke Parels
Datum:
3 november 2023

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
20.15u - 21.45u
https://www.admosam.nl/kijk-en-luister
Beluister geluidsfragment
Omschrijving:

Ad Mosam brengt Een troostrijk Allerzielen programma.Muziek heeft die bijzondere kracht om te troosten, om emoties in je los te maken en je te resetten als herinneringen pijn doen.

Dit programma rondom Bach is niet alleen prachtig maar zit ook boordevol troostende kracht. Nicolaus Bruhns deed dat al eeuwen geleden met Hemmt eure Tränenflut en Ich liege und schlafe: twee werken van adembenemende schoonheid. Hartverwarmend is de muziek van Heinrich Schütz, kleurrijk die van Tunder, vitaal die van Scheidt. Minder bekende meesters van vóór Bach laten de luisteraars genieten van intense melodielijnen en kleuren. Zij weten hoe muziek hart en ziel verbindt. Ad Mosam zou Ad Mosam niet zijn als het niet ook weer een verrassing in petto heeft.

Over de uitvoerenden
Ad Mosam bestaat uit een select gezelschap van professionele zangers, solisten en instrumentalisten die op authentieke maar vooral indringende wijze ambassadeur zijn van boeiende barokmuziek. Voor elke uitvoering is er een unieke groep musici in een optimale mix van jonge talenten en ervaren specialisten. De uitvoeringen zijn intens en getuigen van een levendige communicatie op het podium en met het publiek: “Wij willen dat elke uitvoering een belevenis is die mensen inspireert, vervoert of enthousiasmeert”. Een grote kennis van de historische uitvoeringspraktijk wordt gecombineerd met de zoektocht naar nieuwe presentatievormen en artistieke concepten. Hiervan zijn de formule Concert & Jam waarbij pop-, rock- en jazzmusici samen musiceren en het Barockfestival Sittard enkele voorbeelden.

Adres:
Pieterskerk, Pieterskerkhof 5
Postcode:
3512JR
Plaats:
Utrecht (Boek overnachting in Utrecht)
Dagje uit in Utrecht | Activiteiten Utrecht

Provincie:
Utrecht

Thema:
Anders
Soort:
Klassiek (meer klassieke concerten)
Uitvoering:
Koor, Orkest en Solist(en)
Doelgroep:
Volwassenen


Entreeprijs:
€ 25,00

Rolstoeltoegankelijk:
Ja

Internetadres:
https://pieterskerkconcerten.nl/concerten/ad-mosam-baroque/
Email adres:
publiciteit apenstaartje pieterskerkconcerten.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Ad Mosam Barok.


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2023-10-24 14:35:11

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar