Christelijke Muziek & Concertagenda

Najaarsconcert Veenendaal, Utrecht


Naam:
Najaarsconcert
Datum:
7 oktober 2023

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
19:30u - 21:15u
Omschrijving:

Zaterdag 7 oktober D.V. geeft het Veenendaals Christelijk Mannenkoor onder leiding van Roelof van Middendorp een Najaarsconcert.
Het concert wordt gegeven in de Westerkerk, Goudvink 2, 3906 AL Veenendaal.
Medewerking wordt verleend door het jongerenkoor Zanglust onder leiding van Ton Burgering. Tevens komen de volgende bekende musici naar Veenendaal: Jan Hendrik van Schothorst, orgel; Rhodé op ’t Hof, viool; Pier de Jong, hoorn.
De opening en de sluiting worden verzorgd door ds. C.A. van der Graaf uit Veenendaal.
Op het programma staan psalmen, geestelijke en klassieke liederen van onder andere Händel, Harm Hoeve en Jaap Boer. Het concert wordt afgesloten met het jubelende “Heilig is de Heere” van Wim van Galen.
Het concert begint om 19:30 uur. De kerk is om 19:00 uur open. De toegang is vrij, er wordt wel gecollecteerd voor de onkosten. Meer informatie is te vinden op vcm-veenendaal.nl.
Het VCM is een koor van zo’n 45 man met passie. Passie voor zang, muziek, een goede uitvoering en bovenal het zingend uitdragen van het Evangelie. Het koor staat sinds 2011 onder de inspirerende leiding van de bekende musicus Roelof van Middendorp. Het koor zingt geestelijke en vaderlandse liederen, psalmen, hymnes en delen uit oratoria. Nieuwe leden zijn van harte welkom. Interesse? Kom luisteren of meezingen bij de open repetitieavond op D.V. 9 oktober om 19:40 uur in de Pniëlkerk, Ghandistraat 2 in veenendaal.

Adres:
Westerkerk
Postcode:
3906 AL
Plaats:
Veenendaal (Boek overnachting in Veenendaal)
Dagje uit in Veenendaal | Activiteiten Utrecht

Provincie:
Utrecht

Thema:
Anders
Soort:
Praise (meer praiseconcerten)
Uitvoering:
Ko(o)r(en) en Samenzang


Entreeprijs volwassenen:
Gratis
Entreeprijs kinderen:
Gratis


Internetadres:
http://www.vcm-veenendaal.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Veenendaals Christelijk Mannenkoor.


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2023-09-14 12:02:07

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar