Christelijke Muziek & Concertagenda

Cabaret Zwaagwesteinde, Friesland


Naam:
Cabaret
Datum:
25 november 2007

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
20.00u - 21.30u
Omschrijving:

Cabaretier Ruurd Walinga met Beesten zonder Beest over seks, drugs, drank en Jezus, speciale jongerenavond.
Beesten zonder Beest is speciaal gemaakt voor jongeren die volop van het leven willen genieten. Het is vooral bestemd voor jongeren die zich afvragen: wat voor zin heeft alles wat ik doe. Als je jong bent wil je maar één ding: genieten! Alles uitproberen, experimenteren en beesten zonder beest.
Beesten zonder Beest is een interactief cabaretprogramma. Tijdens de show met een pikant en prikkelend decor wordt van het publiek verwacht dat ze voortdurend meestemmen. Ze krijgen een rood en groen formulier bij de ingang. Zo bepalen ze de koers van de show die als een quiz begint.
Op rake wijze behandelt de cabaretier Ruurd Walinga als quizmaster Hein de Hond de vraag naar de zin van ons bestaan. Waar komen we vandaan, waarom zijn we hier en waar gaan we naar toe? En waardoor laat je je leiden?
Na afloop van het cabaretprogramma barst de discussie met het publiek los. Alle vragen over seksualiteit en drugs- en drankgebruik kunnen worden gesteld. De cabaretier-evangelist probeert antwoord te geven of alles wel of niet mag. De bijbel als receptenboek voor drank-, drugs- en seksgebruik?

Adres:
PKN, hervormde kerk
Plaats:
Zwaagwesteinde (Boek overnachting in Zwaagwesteinde)
Dagje uit in Zwaagwesteinde | Activiteiten Friesland

Provincie:
Friesland

Thema:
Anders
Soort:
Cabaret (meer cabaret)
Uitvoering:
Solist(en)


Entreeprijs:
Gratis


Internetadres:
http://www.waterinwijn.nl
Email adres:
cabaret apenstaartje waterinwijn.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Water in Wijn.
Telefoon:
058-2129029


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2007-11-30 09:50:40

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar