Christelijke Muziek & Concertagenda

Cabaret Nijega, Friesland


Naam:
Cabaret
Datum:
3 november 2007

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
20.00u - 22.00u
Omschrijving:

Het cabaretprogramma, dat gratis toegankelijk is, begint om acht uur. Het programma is alleen bestemd voor mensen vanaf dertien jaar. Walinga speelt op uitnodiging van de jeugdcommissie van de kerk van Nijega-Opende-De Tike.
Beesten zonder Beest is speciaal gemaakt voor jongeren die volop van het leven willen genieten. Het is vooral bestemd voor jongeren die zich afvragen: wat voor zin heeft alles wat ik doe. Als je jong bent wil je maar één ding: genieten! Alles uitproberen, experimenteren en beesten zonder beest.
Beesten zonder Beest is een interactief cabaretprogramma. Tijdens de show met een pikant en prikkelend decor wordt van het publiek verwacht dat ze voortdurend meestemmen. Ze krijgen een rood en groen formulier bij de ingang. Zo bepalen ze de koers van de show die als een quiz begint.
Op rake wijze behandelt de cabaretier Ruurd Walinga de vraag naar de zin van ons bestaan. Waar komen we vandaan, waarom zijn we hier en waar gaan we naar toe? En waardoor laat je je leiden?

Adres:
dorpshuis Op 'e Jister
Plaats:
Nijega (Boek overnachting in Nijega)
Dagje uit in Nijega | Activiteiten Friesland

Provincie:
Friesland

Thema:
Evangelisatie
Soort:
Cabaret (meer cabaret)
Uitvoering:
Solist(en)

Uitvoerenden:
Cabaretier Ruurd Walinga met Beesten zonder Beest over seks, drugs, drank en Jezus.

Entreeprijs:
Gratis


Internetadres:
http://www.waterinwijn.nl
Email adres:
cabaret apenstaartje waterinwijn.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Water in Wijn.
Telefoon:
058-2129029


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2007-11-30 09:50:40

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar