Christelijke Muziek & Concertagenda

Cabaretdienst Scharsterbrug, Friesland


Naam:
Cabaretdienst
Datum:
28 oktober 2007

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
19.30u - 20.30u
Omschrijving:

Cabaretier Ruurd Walinga met Nog steeds op zoek naar mezelf (over identiteit), jongerendienst.
Het programma ‘Nog steeds op zoek naar mezelf’ is een uitgebreide versie van Walinga’s stuk ‘Op zoek naar mezelf’ dat over identiteit gaat en dat hij al bijna 350 keer heeft gespeeld.
Het stuk begint in de babybox, vervolgens klimt de cabaretier in een uitkijkpost met een verrekijker en is hij op zoek naar zichzelf. De zoektocht leidt langs zijn ouders (moet ik beginnen bij dat jonge stelletje dat verliefd was, naar bed ging en), langs scholen en kerken (die als adviesbureaus vertelden wat wel en vooral wat niet hoorde), langs Bert en Ernie (terug naar de knuffelperiode), langs uitgaanscentra (disco’s als bonafide sextenten), vrienden, Britney Spears en Jezus.
Verder komt de conflicterende ouder-kind-rol volop aan de orde. Erg herkenbaar voor jongeren. Dit levert talrijke lachwekkende situaties op.
‘Nog steeds op zoek naar mezelf’ is prikkelend, soms ietsje gedurfd en confronterend. Het spreekt vooral jongeren aan die op zoek zijn naar ‘wie ben ik’. Het stuk duurt tweemaal drie kwartier. In de tweede helft betrekt de cabaretier het publiek gaandeweg steeds meer bij zijn programma. Uiteindelijk geeft hij gratis ID-kaarten weg, ID-kaarten voor het koninkrijk des hemels.

Adres:
PKKN-kerk
Plaats:
Scharsterbrug (Boek overnachting in Scharsterbrug)
Dagje uit in Scharsterbrug | Activiteiten Friesland

Provincie:
Friesland

Thema:
Anders
Soort:
Cabaret (meer cabaret)
Uitvoering:
Solist(en)


Entreeprijs:
Gratis


Internetadres:
http://www.waterinwijn.nl
Email adres:
cabaret apenstaartje waterinwijn.nl
Meer concerten:
Alle concerten van St Water in Wijn.
Telefoon:
058-2129029


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2007-11-30 09:50:40

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar