Christelijke Muziek & Concertagenda

Delise Huiskamerconcert XL: Verborgen Verhalen Emmeloord, Flevoland


Naam:
Delise Huiskamerconcert XL: Verborgen Verhalen
Datum:
16 september 2023

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
19:30u - 21:30u
https://www.youtube.com/watch?v=LO7vLQVO6mI
Beluister geluidsfragment
Beluister geluidsfragment #2
Omschrijving:

Ontdek als allereerste de nieuwe liedjes van singer-songwriter Delise: ‘Verborgen verhalen’! Dit najaar geeft Delise een sneakpreview van haar allernieuwste muziek die pas ná 2023 zal uitkomen. Geniet in ‘huiskamerstijl’ op unieke locaties van een avondvullend solo programma, waarbij Delise zichzelf zal begeleiden op gitaar en piano.

Verborgen verhalen
De nieuwe liedjes klinken net iets anders dan Delise’s eerdere muziek: ze gaan terug naar de singer-songwriter achtergrond van Delise. In ‘Verborgen verhalen’ staan liedjes centraal die gaan over zaken die niet zo ‘oud in the open’ liggen, maar die je over het algemeen nog (even) verstopt houdt. Een kwetsbaar inkijkje in verhalen die soms verborgen blijven. Hoe belangrijk is het om juist ook over deze onderwerpen te praten. Delise gaat met een knipoog de uitdaging aan tijdens deze ‘huiskamerconcert XL’ avonden.

Huiskamerconcert XL
Delise zal je als allereerste laten kennismaken met haar nieuwste muziek. Toch zal de avond ook een feest van herkenning zijn, want Delise speelt ook enkele van haar eerder uitgekomen liedjes. Denk hierbij aan Kleine dingen, Storm op het meer (Rembrandt) en Schuil bij mij. Ook de verhalen achter de liedjes ontbreken uiteraard niet. Laat je meenemen met haar prachtige stemgeluid en mooie, ontroerende en vrolijke liedjes! Benieuwd naar de nieuwste muziek van Delise? Geniet dan mee van een avond vol muzikale verrassingen!

Zangeres Delise
Delise maakt eigenwijze, Nederlandstalige, catchy popliedjes met een vleugje singer-songwriter en folk. Na zich te hebben gericht op haar juridische carrière, keerde Delise enkele jaren geleden terug naar de muziek. Mede door een burn-out werd het duidelijk: muziek maken is haar passie. En die muziek wil ze graag delen!

In haar muziek staat steeds haar christelijk geloof centraal. Liedjes schrijven is voor Delise een manier van verhalen vertellen. Na haar debuutalbum ‘Bladzijde 1’, ep ‘Kleine dingen’ en dubbel-album ‘Ik ken je’, volgt er een reeks met nieuwe muziek: ‘Verborgen verhalen’, die Delise graag met jou wil delen tijdens deze huiskamerconcerten.

Adres:
Espelerweg 26
Postcode:
8303 HZ
Plaats:
Emmeloord (Boek overnachting in Emmeloord)
Dagje uit in Emmeloord | Activiteiten Flevoland

Provincie:
Flevoland

Thema:
Christenvervolging
Soort:
Gospel (meer gospelconcerten)
Uitvoering:
Zang en instrument
Doelgroep:
Alle leeftijden
Anders:
Luisterconcert

Uitvoerenden:
Delise (solo): zang, gitaar, toetsen

Entreeprijs volwassenen:
€ 12,50
Entreeprijs kinderen:
€ 5,00

Rolstoeltoegankelijk:
Onbekend
Weer:
Buitenlucht en Overdekt

Internetadres:
http://www.delise.nl
Email adres:
info apenstaartje delisemusic.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Delise.
Telefoon:
0628704597

Kaarten:
https://www.truetickets.nl/p/17527/delise-verborgen-verhalen

Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2023-07-16 21:10:53

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar