Christelijke Muziek & Concertagenda

Oranjeconcert D.E.V. Kampen Kampen, Overijssel


Naam:
Oranjeconcert D.E.V. Kampen
Datum:
27 april 2023

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
20.00u - 21.30u
Omschrijving:

Op donderdag 27 april (Koningsdag) zal het Christelijk Kamper Mannenkoor D.E.V. o.l.v. haar dirigent Gerwin van der Plaats weer een Oranjeconcert verzorgen in de historische Bovenkerk te Kampen.

Het Oranjeconcert is een begrip in Kampen en ver daarbuiten. Een traditie die een rijke geschiedenis kent. Het koor heeft in de afgelopen periode veel nieuwe, vooral ook jongere leden mogen verwelkomen. Daarnaast wordt er gewerkt aan verbreding van het repertoire. Leden en dirigent zien uit naar een bijzonder concert op Koningsdag.

Bijzondere medewerking wordt dit jaar verleend door Jaap Klootwijk, slagwerk en Silvia Maessen op de contrabas. Verder zal Marco den Toom weer plaats nemen op de orgelbank van het fraaie Hinsz-orgel. Deze 3 musici zullen daarnaast in combinatie met Gerwin van der Plaats op een tweede orgel een aantal soli ten gehore brengen die doen denken aan de tijd dat oud-dirigent Klaas Jan Mulder concerteerde met ‘zijn’ KaJeM-formatie.

Het concert vindt plaats in de Bovenkerk te Kampen en de aanvang is 20.00 uur. De kerk is vanaf 19.30 uur geopend. Kaarten á 10,00 euro zijn verkrijgbaar op de avond van het concert aan de kerk of via de website van het koor www.devkampen.nl. Daarnaast zijn kaarten voor leden van de KOV voor €8 verkrijgbaar voorafgaand aan het concert in de kerk.

Adres:
Bovenkerk Kampen
Postcode:
8261 JX
Plaats:
Kampen (Boek overnachting in Kampen)
Dagje uit in Kampen | Activiteiten Overijssel

Provincie:
Overijssel

Thema:
Anders
Soort:
Anders (meer concerten)
Uitvoering:
Ko(o)r(en) en Samenzang


Entreeprijs:
€ 10,00

Rolstoeltoegankelijk:
Ja
Invalidentoilet:
Ja

Internetadres:
http://www.devkampen.nl
Email adres:
info apenstaartje devkampen.nl
Meer concerten:
Alle concerten van D.E.V. Kampen.
Telefoon:
0646134433


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2023-04-19 10:13:26

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar