Christelijke Muziek & Concertagenda

376ste zondagavondzang Zwijndrecht, Zuid-Holland


Naam:
376ste zondagavondzang
Datum:
21 mei 2023

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
19:30u - 20:30u
Omschrijving:

Het Bethelkerkkoor Zwijndrecht nodigt u uit voor de 376ste zondagavondzang die wordt gehouden op zondag 21 mei as. om 19.30 uur in de Bethelkerk aan de Rotterdamseweg 73 te Zwijndrecht. Ook in deze zondagavondzang geeft Wim de Penning leiding aan koor- en samenzang. De organist van deze avond is Joost van Belzen. Een zondagavondzang die in het teken staat van Hemelvaartsdag en Pinksteren waarin we vooral bekende liederen zullen zingen en ook een aantal liederen die door u zijn aangevraagd. We openen deze zondagavondzang met het lied ‘God vaart, voor het oog, met gejuich omhoog’, gevolgd door het lied ‘Op een lichte wolkenwagen’. Ook zingen we ‘Kom laat ons deze dag’ en ‘Geest van hierboven’. Het koor zingt o.a. de liederen: ‘De Heer komt spoedig terug‘ en ‘Heilige Geest van God’. We sluiten de avond af met het lied ’Vervuld van uw zegen gaan wij onze wegen’.
De toegang is gratis wel is er aan de uitgang een collecte voor bestrijding van de kosten. Wij rekenen op uw komst. Alle informatie over de zondagavondzang en over ons koor vindt u ook op www.bethelkerkkoor.nl.
Graag tot ziens in de Bethelkerk.

Adres:
Rotterdamseweg 73
Postcode:
3332AD
Plaats:
Zwijndrecht (Boek overnachting in Zwijndrecht)
Dagje uit in Zwijndrecht | Activiteiten Zuid-Holland

Provincie:
Zuid-Holland

Thema:
Anders
Soort:
Worship (meer worship)
Uitvoering:
Ko(o)r(en) en Samenzang


Entreeprijs:
Gratis


Internetadres:
http://bethelkerkkoor.nl/
Meer concerten:
Alle concerten van Bethelkerkoor Zwijndrecht.


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2023-04-18 16:54:56

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar