Christelijke Muziek & Concertagenda

Paasmorgen dienst Groote Kerk Maassluis Maassluis, Zuid-Holland


Naam:
Paasmorgen dienst Groote Kerk Maassluis
Datum:
9 april 2023

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
09u - 45u
Omschrijving:

Zondagmorgen, 9 april 2023, 09:45 is er een speciale kerkdienst in de Groote Kerk, waarin de paasboodschap te horen is zowel in muziek, zang als een gesproken woord. En ja, u leest het goed, dit begint om 09:45 uur met een muzikale inleiding op het Paasfeest. Die bestaat uit een bewerking van de aria van J.S. Bach, ‘Erbarme Dich’, misschien meer bekend vanuit de Mattheüs Passion. Het arrangement van P.J. Teeuw, wordt vertolkt op het orgel en met de fluit. Vanuit dit stemmige gebed gaan we verder naar het meer feestelijke Pasen, het wonder van de opgestane Jezus en zingen het: ‘Kondig het jubelend aan’! Vandaar uit gaat de dienst verder. Er is veel zang met begeleiding van orgel, fluit, piano. Ds Gerrit van Wolfswinkel, de wijkpredikant, spreekt over de opgestane Heiland. Er is ook het kindermoment met twee kinderliederen die ook alles zeggen over pasen.
Jaap Kroonenburg bespeelt ons prachtige orgel, Leo den Broeder speelt op de vleugel, Jolanda van Wijk- van den Dool speelt op de dwarsfluit. We willen er een feestelijke dienst van maken waarvoor u allen van harte uitgenodigd bent en alle vrijheid hebt mensen uit te nodigen en mee te nemen naar deze dienst. De toegang is gratis.

Adres:
Kerkplein 2
Postcode:
3144EK
Plaats:
Maassluis (Boek overnachting in Maassluis)
Dagje uit in Maassluis | Activiteiten Zuid-Holland

Provincie:
Zuid-Holland

Thema:
Anders
Soort:
Anders (meer concerten)
Uitvoering:
Zang en instrument


Entreeprijs:
Gratis

Rolstoeltoegankelijk:
Ja
Invalidentoilet:
Ja

Internetadres:
http://www.pknmaassluis.nl/grootekerk
Meer concerten:
Alle concerten van PKN Maassluis - Groote Kerk.


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2023-03-30 10:20:00

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar