Christelijke Muziek & Concertagenda

Galaconcert Donij van Doorn & Arjan Breukhoven Dordrecht, Zuid-Holland


Naam:
Galaconcert Donij van Doorn & Arjan Breukhoven
Datum:
22 april 2023
Tijd:
20:00u - 21:30u
Omschrijving:

DORDRECHT - De prachtige historische Trinitatiskapel in Dordrecht huisvest op zaterdag 22 april een bijzonder gala concert!
Over sopraan Donij van Doorn vertelt André Rieu: “als deze Twentse schone met haar kristalheldere stem zingt, kan ik maar huilen, zó mooi!”. Met juwelen uit de grote opera en pareltjes uit operette en musical zal de Enschedese sopraan ook in Dordrecht schitteren – virtuoos begeleid door de Rotterdamse Duizendpoot Arjan Breukhoven op de toetsen.

Donij van Doorn reisde tot voor kort als sopraansoliste over heel de wereld samen met André Rieu en zijn Johann Strauss Orkest, is veelvuldig te zien op tv en zong voor grote zalen en stadions met vaak meer dan 10.000 concertbezoekers. Zij heeft een veelvoud van operarollen op haar naam staan en zong menig solo in de bekende oratoriumwerken. Doorleefde expressiviteit in prachtige melodieën en vocale virtuositeit kenmerken de optredens van Donij.
De zangeres wordt begeleid door pianist, organist en componist Arjan Breukhoven. In zowel klassieke als ook lichte muziek weet hij op unieke wijze solisten te begeleiden. Daarnaast zal Arjan natuurlijk ook enkele solo’s spelen aan de vleugel en op het orgel. Een inspirerend musicus die traditionele muziek met de hedendaagse weet te combineren.
De gala in de Trinitatiskapel begint om 20.00 uur, de deuren gaan om 19.30 uur open. Kaarten kosten € 18,- en zijn verkrijgbaar via https://www.arjanbreukhoven.nl/agenda en indien voorradig aan de deur van de kapel.

Adres:
Trinitatiskapel, Vriesestraat 22
Postcode:
3311KD
Plaats:
Dordrecht (Boek overnachting in Dordrecht)
Dagje uit in Dordrecht | Activiteiten Zuid-Holland

Provincie:
Zuid-Holland

Thema:
Anders
Soort:
Klassiek (meer klassieke concerten)
Uitvoering:
Piano en zang

Uitvoerenden:
Donij van Doorn & Arjan Breukhoven

Entreeprijs volwassenen:
€ 18,00
Entreeprijs kinderen:
€ 12,50


Internetadres:
https://www.arjanbreukhoven.nl/agenda
Email adres:
info apenstaartje arjanbreukhoven.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Arjan Breukhoven, musicus.
Telefoon:
0651163088

Kaarten:
https://www.arjanbreukhoven.nl/agenda

Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2023-03-15 16:24:57

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.