Christelijke Muziek & Concertagenda

Paasconcert met Gerald Troost (Passion 40daagse) Papendrecht, Zuid-Holland


Naam:
Paasconcert met Gerald Troost (Passion 40daagse)
Datum:
31 maart 2023
Tijd:
20:00u - 22:00u
Omschrijving:

Op vrijdagavond 31 maart 2023 zal Gerald Troost in de Sionskerk in Papendrecht een Paasconcert verzorgen (start concert 20.00 uur). Muziekgroep SOL zal hieraan meewerken door een aantal samenzangnummers op zich te nemen. Het Paasconcert is onderdeel van The Passion 40daagse en staat in het teken van toeleven naar Pasen. De collecteopbrengst van de avond is bestemd voor Oekraïne. We kijken uit naar een concert vol hoop, bemoediging en muziek!

Gerald Troost nodigt u met de volgende woorden van harte uit om dit concert mee te maken: Pasen is het hart van het evangelie. Jezus’ lijdensweg, dood en opstanding zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en lopen dan ook als een rode draad door dit concert heen. Tijdens het werken voor dit concert ben ik opnieuw diep onder de indruk geraakt van Gods liefde, getoond aan het kruis van Golgotha. Zijn wonden brachten ons genezing en eeuwig leven!
Naast nieuwe nummers als ‘In het woord’ en ‘Stille zaterdag’ bevat het concert ook enkele oude composities zoals ‘O hoofd vol bloed en wonden’ uit de Matthäus Passion van Johan Sebastiaan Bach. Ik nodig u van harte uit om deze avond mee te maken en hoop bovenal dat u geraakt zult worden door de boodschap van het Evangelie. Jezus is niet dood, maar is opgewekt uit de dood en leeft! Zijn boodschap van liefde, vergeving en eeuwig leven kunnen betekenis geven aan uw en mijn leven!

Adres:
Rubensstraat 35
Postcode:
3351JT
Plaats:
Papendrecht (Boek overnachting in Papendrecht)
Dagje uit in Papendrecht | Activiteiten Zuid-Holland

Provincie:
Zuid-Holland

Thema:
Anders
Soort:
Gospel (meer gospelconcerten)
Uitvoering:
Orkest en Solist(en)


Entreeprijs volwassenen:
€ 10,00
Entreeprijs kinderen:
€ 5,00

Rolstoeltoegankelijk:
Ja

Internetadres:
https://zingenindekerk.nl/evenementen/gerald-troost-papendrecht/bestellen/
Meer concerten:
Alle concerten van Gerald Troost.
Telefoon:
0625371673


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2023-02-24 15:13:54

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.