Christelijke Muziek & Concertagenda

Gospelnight Higher Level, Sharon Kips en Gilbert Thera Kampen, Overijssel


Naam:
Gospelnight Higher Level, Sharon Kips en Gilbert Thera
Datum:
18 maart 2023

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
19:30u - 22:15u
Omschrijving:

Geniet van een sfeervolle gospelnight met gospelkoor Higher Level in met Sharon Kips en Gilbert Thera.
Zaterdagavond 18 maart kan je genieten van een sfeervolle gospelnight in de Eudokiakerk Kampen! Gospelkoor Higher Level brengt onder leiding van Ria van Dijkhorst prachtige gospelsongs ten gehore en samen met Sharon Kips en Gilbert Thera wordt de avond compleet gemaakt. Compassion nodigt je uit voor deze muzikale avond in Kampen. Zien we je daar?
Gospelkoor Higher Level heeft een passie voor God, zingen en gospelsongs. De naam “Higher Level” heeft een bijzondere betekenis. Het staat niet alleen voor het zingen op en het streven naar een hoger niveau, maar vooral dat wij mogen zingen over dat ene Hoge Niveau, de Heer, onze Vader, Zijn Zoon Jezus en de Heilige Geest. Sinds 2019 is Higher Level ambassadeur van Compassion en zetten ze hun talenten in voor de missie van Compassion.
Als echtpaar zijn Gilbert & Sharon oprichters en voorgangers van Re:connect in Haarlem. Gilbert is daarnaast actief als muzikant en spreker, o.a. bekend van Presence. Sharon is bekend van haar deelname aan de X-factor in 2007 en werkt nu als vocal coach en zangeres. Gilbert is al meer dan 15 jaar ambassadeur van het werk van Compassion en spreekt regelmatig in kerken om de missie verder te brengen.
Ervaar de sfeervolle gospelmuziek van Higher Level en Sharon & Gilbert tijdens de Gospelnight in Kampen op 18 maart! Inloop vanaf 19.00 uur en het concert start om 19.30 uur. Tijdens het concert is er een pauze. We ontmoeten je graag in Kampen! Compassion nodigt je graag uit voor deze onvergetelijke avond. Bestel snel je kaarten via https://www.eventsforchrist.nl/event/gospelnight-met-higher-level-sharon-kips-gilbert-thera voor 12,50 euro, exclusief 2 euro reserveringskosten.
18 maart 2023 aanvang 19.30 uur
Toegang: €12,50 ex 2 euro reserveringskosten
Eudokiakerk Wederiklaan 54 8255 DD Kampen

Adres:
Eudokiakerk Wederiklaan 54
Postcode:
8255DD
Plaats:
Kampen (Boek overnachting in Kampen)
Dagje uit in Kampen | Activiteiten Overijssel

Provincie:
Overijssel

Thema:
Anders
Soort:
Gospel (meer gospelconcerten)
Uitvoering:
Anders


Entreeprijs:
€ 12,50


Internetadres:
http://www.higher-level.nl
Email adres:
higherlevelgopsel apenstaartje gmail.com
Meer concerten:
Alle concerten van Gospelkoor Higher Level.
Telefoon:
0383329509


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2023-01-13 13:48:56

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar