Christelijke Muziek & Concertagenda

Feurich-vleugelconcert met Ramon van Engelenhoven Tholen, Zeeland


Naam:
Feurich-vleugelconcert met Ramon van Engelenhoven
Datum:
28 januari 2023

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
20:15u - 21:15u

Omschrijving:

Op zaterdag 28 januari 2023, om 20:15 uur, nodigen wij u uit voor een uniek pianoconcert in het prachtige Oude Stadhuis in Tholen. Deze locatie biedt een prachtige sfeer voor een intiem concert waarbij de talentvolle pianist Ramon van Engelenhoven zal optreden op een prachtige vleugel die in 1908 door Feurich in Leipzig gebouwd is.
 
Ramon zal repertoire spelen van laat-Romantiek tot moderne composities van o.a. Franz Liszt, Claude Debussy, Sergei Prokofiev en Ramin Amin Tafreshi. Ramon is een getalenteerde en jonge pianist die in 2019 zijn Master Piano aan het Conservatorium van Amsterdam afrondde met het hoogst haalbare cijfer. Hij heeft bij verschillende bekende pianisten gestudeerd, waaronder Frank Peters, Jan Wijn en Naum Grubert. Hij heeft ook deelgenomen aan de Dutch Classical Talent Tour in 2019 en 2020 en heeft al op jonge leeftijd prijzen gewonnen op diverse concoursen. Mis deze unieke gelegenheid niet en reserveer nu uw plaatsen voor een onvergetelijke muzikale ervaring van deze getalenteerde pianist!

Wilt u kaarten reserveren? Hiervoor kunt u het contactformulier op onze website invullen. Geef hierbij aan hoeveel kaarten u wilt reserveren en vernoem hierbij de dag van het concert. Op de dag van het concert opent de kaartverkoop aan de deur om 19.45.

Adres:
Hoogstraat 12
Postcode:
4691CB
Plaats:
Tholen (Boek overnachting in Tholen)
Dagje uit in Tholen | Activiteiten Zeeland

Provincie:
Zeeland

Thema:
Anders
Soort:
Piano (meer pianoconcerten)
Uitvoering:
Piano
Doelgroep:
Alle leeftijden


Entreeprijs:
€ 15,00


Internetadres:
https://www.keldermansconcerten.nl/
Email adres:
info apenstaartje keldermansconcerten.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Ramon van Engelenhoven.
Telefoon:
0642441662


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2023-01-11 03:00:57

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.