Christelijke Muziek & Concertagenda

Lancering CD - Yesterday is coming Haarlem, Noord-Holland


Naam:
Lancering CD - Yesterday is coming
Datum:
29 september 2007

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
15:30u - 17:00u
Omschrijving:

Ludieke actie van a cappella gospelgroep

Op zaterdag 29 september om 15.30u. presenteert de 5-persoons formatie Listen Up! haar nieuwste CD 'Yesterday is coming' in de Shelter aan de Eksterlaan te Haarlem. Deze gospel zanggroep heeft als motto: ‘Wij vinden woorden best belangrijk’ en omdat zij dit niet alléén op muzikale wijze wil uitdragen, is zij op de EO-jongerendag een ludieke actie gestart.
Tijdens de lancering van haar tweede CD zet zij de actie voort door ‘compliment cards’ uit te reiken, waarop de aanwezigen een positief woord kunnen schrijven aan een ander. De maatschappij wordt steeds harder: mensen reageren kortaf en interesseren zich steeds minder in hun medemens. De hoogste tijd dus voor een leuk compliment aan buurman, klasgenoot, familielid, collega of iemand in de zaal.

Wie is Listen Up!?
Listen Up! is een a cappella gospelgroep en bestaat uit drie mannen en twee vrouwen.
Listen Up! brengt muziek met een verhaal: tekst en woorden spelen een belangrijke rol. De zangers zijn klassiek geschoold en ervaren met allerlei muziekstijlen. Zij hebben met de groep door diverse Europese landen getourd en hebben een tournee gepland door Zwitserland in oktober. Haar eerste CD 'Old Stories, New Songs' is in 2001 in Amerika opgenomen.

Haar tweede CD 'Yesterday is coming' is een boeiend muzikaal avontuur en brengt een verhaal naar voren: God is altijd aanwezig geweest en komt zichtbaar terug. Alle nummers zijn zelf geschreven en worden met passie gezongen. Elke zanger draagt met zijn eigen klank, kleur bij aan de composities. 'Yesterday is coming' is een ruim half uur puur luisterplezier. Hoewel de zangers allemaal christenen zijn is hun CD zoals het bij 'gospel' hoort voor iedereen!

Adres:
De Shelter, Eksterlaan 1
Plaats:
Haarlem (Boek overnachting in Haarlem)
Dagje uit in Haarlem | Activiteiten Noord-Holland

Provincie:
Noord-Holland

Thema:
Presentatie
Soort:
Gospel (meer gospelconcerten)
Uitvoering:
Zanggroep
Doelgroep:
Alle leeftijden


Entreeprijs volwassenen:
Gratis
Entreeprijs kinderen:
Gratis

Rolstoeltoegankelijk:
Ja
Weer:
Overdekt

Internetadres:
http://www.listenup.nl
Email adres:
info apenstaartje listenup.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Listen Up!.


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2007-09-09 20:16:53

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar