Christelijke Muziek & Concertagenda

Michel Marang en Antonis Pratsinakis - "Zandberg58" Breda, Noord-Brabant


Naam:
Michel Marang en Antonis Pratsinakis - "Zandberg58"
Datum:
26 november 2022

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
16:00u - 17:00u
Omschrijving:

Op 26 november om 16:00 uur wordt een bijzonder concert gegeven op het podium van "Zandberg58" (voorheen Sacramentskerk) aan de Zandberglaan. De titel van het programma: "The Fence, the Rooftop and the Distant Sea", uitgevoerd door Michel Marang (klarinet) en Antonis Pratsinakis (cello).
Michel Marang studeerde Filosofie aan de Universiteit Amsterdam en klarinet aan het Brabants conservatorium. Als solist trad hij op in vrijwel alle landen van Europa, in Amerika, Rusland, Oekraïne, Mexico, India, China, Centraal Azië en het Midden-Oosten. Naast zijn bezigheid in de klassieke muziek en wereldmuziek (klezmer), specialiseerde hij zich in eigentijdse muziek, en werkte hij samen met een groot aantal componisten, onder wie Messiaen, Feldman, Silvestrov, Denisov en Stockhausen. Voor Michel Marang werden meer dan honderd composities geschreven. De pers over Marang: a talented, sensitive player...( New-York times), ...lyriek en allure in het Amsterdamse Concergebouw...( De Volkskrant), ... in jeder Hinsicht phenomenal...(Frankfurter Rundschau), ...superbe et extraordinaire...(Pierre Boulez), ...magnifique....(Olivier Messiaen).Olivier Messiaen)
Antonis Pratsinakis ( Griekenland) studeerde aan het Conservatorium van Amsterdam bij
D. Ferschtman en Jeroen den Herder. Hij was lid van de "Ligeti Academy" van het Asko Schoenberg ensemble en het International Ensemble Modern Academy. Hij nam deel aan muziekfestivals in Griekenland, Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk en Italië.

Adres:
Zandberglaan 58
Postcode:
4818 GL
Plaats:
Breda (Boek overnachting in Breda)
Dagje uit in Breda | Activiteiten Noord-Brabant

Provincie:
Noord-Brabant

Thema:
Anders
Soort:
Klassiek (meer klassieke concerten)
Uitvoering:
Solist(en)
Doelgroep:
Alle leeftijden

Uitvoerenden:
Michel Marang - klarinet
Antonis Pratsinakis - cello

Entreeprijs:
Gratis

Rolstoeltoegankelijk:
Ja
Invalidentoilet:
Ja

Internetadres:
http://www.sacramentskerkbreda.nl
Email adres:
secretariaat apenstaartje sacramentskerkbreda.nl
Meer concerten:
Alle concerten van zandberg58.
Telefoon:
076 8862768

Kaarten:
1

Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2022-11-15 13:43:20

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.