Christelijke Muziek & Concertagenda

Night of the Praise Werkendam, Noord-Brabant


Naam:
Night of the Praise
Datum:
5 oktober 2007

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
20:00u - 22:30u
Omschrijving:

‘NIGHT OF THE PRAISE’

Werkendam -Vrijdag 5 oktober 2005 zal er weer een "Night of the Praise" plaatsvinden. Deze praiseavond wordt gevuld met eigentijdse muziek, zingen, lofprijzing, aanbidding en luisteren tot eer van God. Het thema van de avond is ‘ Religie of Relatie?’ en Henk Vink werkt dit verder uit. De band ‘ALL4U’ zal de muziek en begeleiding voor hun rekening nemen. De avond begint om 20.00 uur in de Maranathakerk. Gedempte Haven 1 in Werkendam. De toegang is gratis.

Hoe komt het toch dat we blijven worstelen met schuldgevoelens en angst terwijl we weten dat we mogen leven uit genade? Religie is een invloed die samen met wetticisme en perfectionisme probeert om je 'onder' schuld en angst te krijgen. Hoe herken je dat en hoe komt je eronder uit? De wortel is vaak afwijzing waardoor we niet de liefde van de Vader kunnen ontvangen. Juist door die liefde van de Vader komen we vrij van een prestatiementaliteit die leidt tot trots of verslagenheid. (Galaten 3) Henk Vink, spreker Soul Survivor, zal dit verder uitwerken.

‘All4U’ is een praiseformatie die voor speciale evenementen wordt gevormd. De band wordt per gelegenheid samengesteld uit ervaren christenmuzikanten uit heel Nederland en brengt moderne praise- en worshipmuziek in uiteenlopende stijlen (pop, rock, latin, ballads). De muzikale leiding van All4U is in handen van René Dekker die als toetsenist en vocalist ruime ervaring heeft opgedaan in de Nederlandse gospelmuziek en maakt nu met de projectband All4U een uitstap naar de praisemuziek. Het verlangen om mensen door middel van muziek dichterbij God te brengen is hierbij de belangrijkste drijfveer.
All4U betekent ‘Alles voor U’. Dat is waar de band voor staat: muziek maken in dienst van Jezus en door middel van deze muziek getuigen van wie Hij voor ons is en wil zijn!
Op 5 oktober a.s. zal All4U te gast zijn bij de ‘Night of the Praise’ in Werkendam.
De Night of the Praise wordt georganiseerd voor alle jongeren ( en zich jong voelende ouderen) die van priase houden en (nog) meer willen weten over God.

Je bent van harte welkom op 5 oktober in de Maranathakerk

Info: www.nightofthepraise.nl

Adres:
Maranathakerk Gedempte haven 1
Postcode:
4251CA
Plaats:
Werkendam (Boek overnachting in Werkendam)
Dagje uit in Werkendam | Activiteiten Noord-Brabant

Provincie:
Noord-Brabant

Thema:
Anders
Soort:
Praise (meer praiseconcerten)
Uitvoering:
Praiseband en Samenzang
Doelgroep:
Alle leeftijden
Anders:
Thema "Religie of Relatie"


Entreeprijs volwassenen:
Gratis
Entreeprijs kinderen:
Gratis

Rolstoeltoegankelijk:
Ja
Weer:
Overdekt
Lift:
Ja

Internetadres:
http://www.nightofthepraise.nl
Email adres:
bestuur apenstaartje nightofthepraise.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Praiseband ALL4U.
Telefoon:
0183502774


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2007-09-04 21:58:43

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar